Nors už Radžį ir Laisvą vėl balsavo daugiausiai žiūrovų – net 1805 – pora liko trečioje vietoje dėl griežtų komisijos įvertinimų. Susumavus žiūrovų, komisijos ir studijos svečių balsus, antroje vietoje liko Simona Nainė ir TV laidų vedėjas Žygis Stakėnas.

Į akis krito ir tai, kaip išsiskyrė žiūrovų ir komisijos nuomonė dėl kulinarės Beatos Nicholson ir grupės „Du Donatai“. Sulaukusi net 1748 skambučių, trijulė ne daug atsiliko nuo Radžio ir Laisvos, tačiau komisija jiems skyrė paskutinę vietą.

Panašu, kad žiūrovų neįtikino projekto naujokų – aktorės Inetos Stasiulytės ir grupės „Išjunk šviesą“ vokalisto Valdo Burnio humoro jausmas. Jų pasirodymas ir šmaikšti rusiškos muzikos interpretacija surinko mažiausiai balsų – 537. iš paskutinės vietos porą ištempė geri komisijos vertinimai.

Paskutinę vietą, susumavus visus balsus, trečioje laidoje užėmė gimtadienį šventusi aktorė Donata Rinkevičienė ir Egidijus Sipavičius. Būtent jiems dabar reikės daugiausiai palaikymo kitą sekmadienį, kadangi susumavus dviejų laidų rezultatus, su „Žvaigždžių duetais“ turės atsisveikinti dar viena pora.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (92)