„Jis nuostabus partneris ir geras draugas“, – kompanionu džiaugiasi Indrė. Eterio pora jaus pėjo įsiamžinti ir specialioje „Kadagio“ fotosesijoje, kurioje dalyvavo ir raguotas herojus – ožys. „Ožiukas Mykolas šalia manęs simbolizuoja kaimo ir miesto sintezę. Naujasis projektas bus įdomus visiems, mažiems ir dideliems, miestų ir mažų miestelių gyventojams. Tikrai nuoširdžiai tikiuosi, kad savo šiluma ir gėriu „Kadagys“ sukvies visas šeimas prie ekranų. Na, o Mykolas buvo puikus modelis, mes greitai radome bendrą kalbą – tai morkos! Juk kaip Morkūnienė dabar galėtų būti be morkų?“ – po fotosesijos pokštavo Indrė.

Žinoma moteris sako, kad nėštumas – jokia kliūtis: „Kadangi jaučiuosi puikiai, būti dar vieno TV3 projekto dalimi – didelis džiaugsmas. Ypač kai jis žada būti toks šiltas, draugiškas, puoselėjantis tautiškumą, jungiantis jaunimą.“

Šokiai Indrei – nėra nauja patirtis. Moteris kurį laiką šoko pramoginius šokius, o ir televizijos projekte „Chorų karai“ turėjo progą parodyti savo sugebėjimus su tautinių šokių ansambliu „Vingis“: „Šokome Jadvygos polką. Jau tada su džiaugsmu nėriau į tautinius šokius – mes tikrai turime kuo didžiuotis!“

Pasak „Kadagio“ vedėjos, šis projektas nebus eilinis šou: „Mano nuomone, tai bus apskritai unikali programa televizijos eteryje. „Kadagys“ yra tautinių šokių ansamblių kovos. Tik į tautinius šokius mėginsime pažvelgti 21 amžiaus žmogaus akimis, ansamblių choreografai beveik nemiegodami dirba prie naujų programų, kuriamos naujos muzikos aranžuotės, ieškoma naujų idėjų ir tuo pačiu prikeliamos senosios“.

Tautinių šokių kovos „Kadagys“ – televizijų istorijoje netikėtas projektas, savo idėja sužavėjęs dešimtis šokėjų ir subūręs kompetentingą komisiją. Premjeroje varžysis dešimt vienas už kitą talentingesnių tautinių šokių ansamblių, kurių nariai – iš Lietuvos, Latvijos bei Lietuvos lenkų bendruomenės. Visų jų tikslas – ne tik laimėti pagrindinį „Kadagio“ prizą, bet ir prikelti tradicijas naujam gyvenimui, kuo plačiau atskleidžiant jų grožį ir unikalumą.

Kad tradicijos lieka aktualios ir šiuolaikinėje visuomenėje įrodinės, kad tai, ko mus išmokė seneliai ir proseneliai gali būti įvilkta į naują, modernų rūbą atskleis ir, kad tautinis palikimas gali suvienyti ne tik šalies miestus ir miestelius, bet ir kaimynines tautas, įtikins generolais tapę dainininkai Agnieška, Deivis, Martynas Kavaliauskas su savo ansambliais bei kiti žinomi žmonės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)