Donata Rinkevičienė antradienio vakarą filmavosi jau ketvirtoje projekto laidoje. Projekte ji dalyvauja kartu su popscenos karaliumi Egidijumi Sipavičium. Ši pora sėkmingai įveikė pirmojo kritimo vakarą ir toliau tęsia kovą projekte.

G. Rinkevičius, atvykęs į filmavimą palaikyti žmonos, taip pat sulaukė dėmesio. Vedėjas Mantas Stonkus pakvietė vyrą išreikšti savo nuomonę apie žmonos Donatos ir Egidijaus pasirodymą bei jį įvertinti balais. Gintaras savo žmoną įvertino aukščiausiu balu – 10.

„Žvaigždžių duetuose“ varžosi dar septynios poros: Samanta Tina ir Tadas Rimgaila, Jonas Kalėda ir Vaida Genytė, Katažina Zvonkuvienė ir Šarūnas Kirdeikis, Simona Nainė ir Žygimantas Stakėnas bei Valdas Burnys ir Ineta Stasiulytė. Pastaroji pora pakeitė iš projekto iškritusius Mią ir Timūrą.

„Eurovizinėje“ atrankoje šįvakar G. Rinkevičius vertino Aistę Pilvelytę, Mildą Martinkėnaitę, E.G.O., „4 Roses“, Ruslaną Kirilkiną, Ievą Zasimauskaitę-Kiltinavičienę,Baibą Skurstenę-Serdiukę, Bertą Timinskaitę ir Saulenę Chlevickaitę.

Ši atranka televizijos eteryje pasirodys šeštadienį, vasario šeštąją. Po laidos net du dalyviai turės atsisveikinti su galimybe šįmet atstovauti Lietuvai „Eurovizijoje“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (75)