Sunku patikėti, tačiau pasitikėjimą savimi spinduliuojanti aktorė ilgą laiką visaip vengė demonstruoti savo balso galimybes.

„Man dalyvauti siūlė ne vienus metus, tačiau labai ilgai jaučiau kompleksą dainuoti. Galiausiai supatau, kad reikia susidraugauti su savim vieną kartą ir suprasti tikąją priežastį, kodėl negaliu tiesiog išskleist savo balso“, - apie savo apsisprendimą dalyvauti pasakojo I. Stasiulytė.

„Žinau, kad turiu klausą, bet vis būdavo kažkaip gėda, nepaleido kažkokie kompleksai“, - atviravo aktorė.

Net ir prasidėjus repeticijoms aktorė su šypsena atskleidė, kad ne visuomet gali ramiai klausyti savo dainavimo įrašų. „Kartais viskas gražiai suskamba, bet kartais – o Dieve, koks inkštimas... Tada pati sau galvoju – kiek tu ten gali inkšt, kodėl tu negali ten tiesiog tas gerklas atidaryt ir normaliai padainuot? Na, bet nieko, po trupučiuką“, - nevengė pati iš savęs pasijuokti I. Stasiulytė.

Įdomu tai, kad savo partnerį projekto dalyvė pasirinko pati – tiesa, iki tol jie net nebuvo pažįstami, ir pasimatydavo nebent bendruose renginiuose.

„Matyt, sutapo dviejų pamišėlių energetika, - nusijuokė V. Burnys. - Gaunu nemažai pasiūlymų dalyvauti įvairiuose projektuose, bet paprastai jų atsisakau. Bet šįkart, kai sužinojau, kad dainuočiau su Ineta – ir kad ji pati mane pasirinko – tik sušukau iš džiaugsmo ir iškart sutikau.“

„Man svarbiausia tai, kad labai sutampa mano ir Valdo požiūriai, kad tarp mūsų nėra įtampos, streso“, - partneriu džiaugėsi ir I. Stasiulytė.

Pora save vadina neprognozuojamais pamišėliais, iš kurių projekto metu bus galima tikėtis bet ko. „Mūsų repertuaras bus kupinas beprotybės – linksmos, beprotiškos šizofrenijos“, - kalbėjo V. Burnys.

Paskutinės projekto akimirkos galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)