Laidos prodiuseris, patyręs pramogų vilkas Arūnas Valinskas vedėjo vairą patikėjo ne mažiau žinomam humoro profesionalui Pauliui Ambrazevičiui.

„Augau su skirtingų Lietuvos televizijų viktorinomis, bet niekad negalvojau, kad teks atsidurti kitoje ekrano pusėje ir net ne kaip žaidėjui, o kaip laidos vedėjui. Su puikia kūrybine komanda dirbsim daug ir sunkiai, kad kiekvienos darbo dienos vakarą žiūrovas galėtų maloniai atsipalaiduoti su intelektualia pramoga“, – sako Paulius. Pirmosios „Kas ir kodėl?“ laidos išvakarėse laidos vedėjas Paulius Ambrazevičius, beje, švęs trisdešimtmetį.

P. Ambrazevičius – Tarptautinių santykių ir politikos mokslų instituto absolventas, dviejų protų žaidimų knygų autorius, kas mėnesį rengiamos futbolo viktorinos vedėjas, „Humoro klubo“ komikas. Įspūdinga ir Pauliaus veikla socialiniuose tinkluose: čia jis turi beveik 40 tūkstančių sekėjų.

Kasdien transliuojamoje laidoje nuo pirmadienio iki ketvirtadienio dalyvaus po 4 žaidėjus, o penktadienį eteryje susikaus kiekvienos dienos laimėtojai, besirungiantys dėl galimybės patekti į finalą.

Protų kovos „Kas ir kodėl?“ – nuo vasario 1-osios kiekvieną darbo dieną 18 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)