Vyresnioji karta Arvydą prisimena iš Sąjūdžio metų – anuomet visur skambėdavo jo legendinė daina "Į Lietuvą", geriau žinoma kaip "Grįžtu namo". Arvydas pasakoja, kad iki šiol negali atsikratyti liūdnojo dainiaus įvaizdžio.

"Visiems atrodo, kad dainuoju tik apie tremtį ir išsvajotąją laisvę. Jei kitiems atlikėjams darbymetis būna per Kalėdas ir Naujuosius metus, man – visai kitaip. Daugiausiai užsakymų dainuoti gaunu per Sausio 13-ąją, Kovo 11-ąja ir Vasario 16-ąją. Šiame projekte noriu parodyti, kad esu linksmas žmogus, turiu ir linksmų dainų", - pasakoja Arvydas.

Septyniolika metų Jungtinėse Amerikos Valstijose pragyvenęs dainininkas šiandien sėkmingai kuria ir koncertuoja Lietuvoje. "Jis bendraujantis, visada šypsosi ir yra labai vyriškas vyras", - taip apie Arvydą kalba jo kolegė "Dainuok mano dainą" Karina Krysko, šiame šou pirmą kartą susipažinusi su Atgimimo laikų dainiumi.

Ir išties – nieks nepaneigs, kad Arvydas, kaip sako Karina, - vyriškas vyras. Juk antraip jo nebūtų pamilusi 29-eriais metais jaunesnė mylimoji Rūta. Laidoje išgirsime Arvydo meilės istoriją.

"Susipažinome Airijoje prieš porą metų. Koncertavau emigrantams, o po koncerto priėjo Rūta ir paprašė ją pakelti ant rankų. Nustebau – juk ji buvo su vyru, o aš – su tuometine žmona. Kiek sutrikęs pakėliau ją, mes nusifotografavome. Apsikeitėme feisbuko kontaktais, ir tiek", - pasakoja Arvydas.

O po to – likimo vingis. Arvydas išsiskyrė su žmona. Depresyvias nuotaikas praskaidrino susirašinėjimas su Rūta. "Parašiau jai, kad pas mane skyrybos, kad bloga nuotaika. O ji atrašė šit kaip: "Prisimink, kad tu visada turi mane". Tada ir supratau, kad ji man neabejinga", - su jauduliu prisimena dainininkas.

Pasak 57-erių Arvydo, viešumoje paaiškėjus, kad jo mylimoji – kone perpus jaunesnė, žmonės pasidalijo į dvi stovyklas. Vieni gyrė ir linkėjo laimės, o kiti pasmerkė, atvirai nepalaikė. Arvydas turi atsakymą visiems jo meilės kritikams.

"Susidurdavau su davatkišku požiūriu, kad "kaip šitaip galima". Bet tas davatkiškumas atsiranda iš nežinojimo. Tie, kas mane galbūt smerkia, nežino, kaip buvo iš tiesų. Jie mano, kad aš žmoną palikau dėl Rūtos. Dabar tvirtai noriu pasakyti: mano skyrybos ir pažintis su Rūta – visiškai nesusiję. Tai atskiri dalykai".

Arvydas neseniai pasipiršo mylimajai, o vestuves planuoja nedideles. "Susirašysime, ir tiek. Juk vestuvės – tai tarsi įrodymas visuomenei, kad esame ir būsime amžinai kartu. O aš nenoriu niekam nieko įrodinėti. Ir taip man viskas aišku", - sako Arvydas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)