Prieš tiesioginę transliaciją, paskutinės repeticijos metu, J. Kazlauskas sunegalavo. Iki 39 laipsnių pakilusi temperatūra bei nepakeliama įtampa vaikiną išmušė iš vėžių. „Vėmiau, galva svaigo, skaudėjo“, – pasakojo Jonatanas, kurį kūrybinės „X Faktoriaus“ nariai nieko nelaukę išvežė į ligoninę.

„Daktarai galvojo, kad Roto virusas. Kažkokią bacilą tikrai buvau pasigavęs, nors įtaką padarė ir stresas“, – tikino J. Kazlauskas, kuriam ligoninėje buvo pastatyta lašelinė ir sugirdyti reikiami vaistai.

Po staigaus sunegalavimo ir atsidūrimo ligoninėje, vaikinas vis tik ryžosi lipti ant scenos ir toliau kovoti „X Faktoriuje“. Vis tik ši kova jam buvo paskutinė – pritrūkus gerbėjų palaikymo, jam dėl išlikimo teko susikauti su Migle Pivoriūnaite, ši sulaukė daugiau teisėjų palaikymo ir Jonatanui teko atsisveikinti su šou.

Ir nors kova projekte vaikinui jau baigėsi, jis į tai žvelgia su šypsena: „Tai yra normalu. Bet mes ten visi nugalėtojai, – šypsojosi Jonatanas. – Šį mano iškritimą lėmė dvi klaidos bei praėjusį sekmadienį prastai pasirinkta daina. Nors manau, kad viskas čia gerai, aš toliau kursiu savo gerbėjams.“

Jonatanas net ir iškritęs iš šou jaučiasi labai daug laimėjęs: „Pasiekiau daugiau nei tikėjausi. Sunku atsisveikinti, tačiau pasijutau laisvesnis“.

Vos paaiškėjus, kad šou palieka merginų numylėtinis J. Kazlauskas, feisbuke pasipylė neviltį ir skaudulį liejančių merginų įrašai. Pats Jonatanas taip pat netruko feisbuke parašyti atsisveikinimo ir padėkos laiško: „Dėkui visiems! Jūs nuostabūs! Neliūdėkite, tai tik pradžia. Dėkui už visas nuostabias akimirkas, aš niekur nedingsiu, judėsiu į priekį. Dėkui! Myliu visus“.

Vaikinas nepraleido progos išsakyti ir kai ką asmeniško: „Monika Pundziūte, stovėti čia yra tikrai baisu. Jazzu – tu esi toks super mielas vyrukas. Mikutavičiau – vienam gale stovi Savickas, o kitam tu, toks „lemūras“. Sauliau – kai į sceną ateina žmogus ir jam išsižiojus aš girdžiu kitą žmogų. Tembras nuostabus, aš apakęs. Samai – tavęs besiklausant prabėgo visa istorija su Livingstono Žuvėdra. Dėkui visiems! Akimirkos visam gyvenimui!“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (273)