Daugelį galėtų stebinti toks moters noras būti viešumoje – pati Laisva pripažįsta, kad prie padidėjusio dėmesio jos asmeniniam gyvenimui po santuokos jau priprato.

„Suprantu, kad žurnalistams ir kai kuriems žmonėms visa tai yra labai įdomu. Tačiau aš vertinu tokį savo gyvenimą – aš esu labai laiminga, aš turiu nuostabų sūnų, aš turiu mylimą ir mylintį vyrą, nuostabią ir mylimą veiklą – kodėl turėčiau susigūžti ir sėdėti namuose?“ – taip atvirai apie savo gyvenimą Laisva kalbės jau šį sekmadienį, premjerinėje „Žvaigždžių duetų“ laidoje.

„Tai yra mano gyvenimas, aš visą tai pasirinkau pati ir sakau – mieli žmonės, mieli žiūrovai, aš esu labai laiminga ir tikrai niekada neleisiu sau nuleisti galvos, verkti kampe ir depresuoti“, – tokie nuoširdūs žodžiai baigėsi ir jausmų protrūkiu – nesusilaikiusi Laisva prieš kameras pravirko.

Ją ypač užstojo ir „Žvaigždžių duetų“ scenos partneris Radži. „Mano tėvas irgi sėdėjo kalėjime daug metų, bet nuo to mano karjera nesumenko“, – gynė savo partnerę atlikėjas.

„Yra daug šeimų, kurių situacija tokia pati. Nematau, ko čia pergyventi. Yra ir šeimų, kurioms daug blogiau, kurios tikrai turėtų dėl ko liūdėti – tačiau mums viskas yra tvarkoje. Esame sveiki ir laimingi“, – kalbėjo Laisva.

Moteris pridūrė, kad jos dalyvavimą projekte labai palaiko ir sutuoktinis R. Gutauskas.

„Mano vyras iš tikrųjų labai apsidžiaugė. Ne paslaptis, kad ten, kur jis šiuo metu yra, nebūna kažkokių didelių pramogų, todėl aišku – jis nudžiugo, kad galės mane stebėti. Tai yra žmogus, kuris man visada linki tik gero“, – pasakojo projekto dalyvė.

Jau patys pirmieji Laisvos ir Radži pasirodymai sukėlė nemažai emocijų tarp komisijos, o pačiai Laisvai ašaras buvo sunku sutramdyti net scenoje.

„Žvaigždžių duetų“ akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (130)