Nors patys šios istorijos herojai kol kas neatskleidžia priežasčių, dėl ko visa tai prasidėjo, tačiau gali būti, kad vienas iš konflikto paaiškinimų buvo užfiksuotas dar pačioje pirmoje „Žvaigždžių duetų“ laidoje, kurią LNK žiūrovai išvys jau šį sekmadienį.

Stano, tapęs vienu iš projekto komisijos narių, pasinaudojo pačia pirma proga įgelti ir Katažinai Zvonkuvienei, ir jos vyrui D. Zvonkui. Kol likę komisijos nariai – atlikėja Rūta Ščiogolevaitė, mados ir stiliaus ekspertas Egidijus Skerstonas bei aktorė Inga Norkutė sakė vien komplimentus Katažinos ir Šarūno Kirdeikio pasirodymui, Stano laikėsi kitokios nuomonės, ir savo kritiką pradėjo net ne nuo dainos aptarimo.


„Atkreipkite dėmesį, kaip Katažinai sekasi pasirinkti partnerius – kai jau atrodė, kad už Zvonkų nebegali būti gražesnių vyrų pasaulyje, ji vis dėlto surado tą gražesnįjį“, - neslėpdamas ironijos pasakė komisijos narys. „Man tik su šokėjais taip sekasi“, - bandė viską juokais nuleisti pati Katažina, tačiau Stano tai nesušvelnino.

„Nors ir matėsi, kad abu įdėjote labai daug darbo, daina man labai nepatiko“, - atvirai rėžė jis. Į tai pati Katažina galiausiai atsakė malonia šypsena ir žodžiais, kad visa muzika turi teisę egzistuoti. „Net ir tavo“, - tarė ji komisijoje sėdinčiam Stano.

Ar tokie Stano komentarai Katažinai jau pačioje pirmoje projekto laidoje galėjo tapti lašu, perpildžiusiu D. Zvonkaus kantrybės taurę? Būtent jis ir buvo pirmasis, paskelbęs šį netikėtą žodinį karą prieš Stano.

Tuo tarpu pati Katažina, tapusi Stano taikiniu, laiko graužtis neturėjo – jau kitą dieną atlikėja kartu su Š. Kirdeikiu turėjo pristatyti naują poros pasirodymą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (100)