Vieną vakarą Renatas ėjo į bendrą tualetą, kuris yra jo gyvenamajame name: „Aš atsidariau duris ir įėjau į tualetą. Ir iš ten atbėgo kažkokie neaiškūs vyrai“.

Trys užpuolikai be jokių įspėjimų pradėjo talžyti Renatą: „Jie mane stūmė ir daužė per šonus“.

Vyro egzekucija persikėlė į virtuvę, kur buvo norima vyrą išmesti pro langą: „Atitempė į virtuvę, langas buvo atidarytas ir norėjo mane išmesti pro langą. Dar likusios kraujo žymės“.

„Aš laikiausi su koja, o jie mane toliau mušė. Draskiausi visaip kaip. Jie man ir į lūpą, ir į šoną, visur davė. Čia viskas buvo praktiškai kraujyje, kraujas bėgo iš nosies ir galvos“, - šį antradienio vakarą 19 val. 30 min. laidoje KK2 įvykio vietą rodys Renatas.

Laimei, Renatui pavyko ištrūkti ir jis nubėgęs į savo kambarį - užsirakino. Tačiau užpuolikai bandė duris išlaužti: „Pradėjo čia rankeną laužyti“.

Praėjus vos kelioms valandoms po įvykio, Renatui pradėjo svaigti galva, todėl jis nedelsdamas išsikvietė greitąją pagalbą.

„Gydytojai apžiūrėjo sumušimus ir parašė, kad visas sumuštas. Aš vaikščioti nebegalėjau. Gydytojai išgelbėjo gyvybę“, - apie nusikaltimą pasakos Vilniaus „betmenas“.

Ligoninėje nukentėjusiajam buvo nustatytas stiprus kūno sužalojimas ir smegenų sutrenkimas. Dėl šio įvykio Renatas ligoninėje praleido ištisas dvi savaites.

„Esu išsigandęs, esu neapsaugotas. Tiek metų pragyvenau, bet dar tokių cirkų nebuvo“, - laidoje guosis Renatas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)