Tiesa, šio interviu metu vaikinai prisistatė kitais vardais – tapę Roliku ir Joniku, radistai vaidino nelabai sėkmingus, bet labai ambicingus, sensacijas gaudančius žurnalistus šventiniame „LNK Naujųjų metų Žiburėlyje“.

Vienu iš jų taikinių tapo ir G. Gurevičiūtė – Jonikas ir Rolikas ją užklupo Žiburėlio užkulisiuose, kol aplink savo pasirodymams ruošėsi tokios žvaigždės kaip Rytis Cicinas, Vaida Genytė, Radži, Natalija Bunkė, Vilija Matačiūnaitė ir kiti. „Ar nesigailit, kad per praėjusius metus priaugote svorio?“ – be užuolankų G. Gurevičiūtės paklausė R. Mackevičius – Rolikas.

Nors G. Gurevičiūtė stengėsi į situaciją, kaip visada, pažiūrėti su humoru, nuo konkretaus atsakymo ji išsisuko. Tačiau R. Mackevičiaus tai nesustabdė – šis ėmė kamantinėti G. Gurevičiūtę apie tariamą jos mylimąjį. Galiausiai, garsiai pasiskundęs kolegai J. Nainiui, esą „su šita nuobodu“, jis perėjo prie pikantiškesnės temos.

„Sakykit, o kiek kainuotų jūsų striptizas?“ – G. Gurevičiūtės paklausė radistas. Šįkart G. Gurevičiūtė savo atsakymą jau turėjo paruošusi. Kiek save įvertins žavioji eterio žvaigždė, žiūrovai sužinos jau šį ketvirtadienį, belaukdami vidurnačio kartu su „LNK Naujųjų metų Žiburėliu“.

Šventinis koncertas neapsieis be nesklandumų – visa painiava prasidės tada, kai jo režisierius Vytenis Pauliukaitis užstrigs lifte, o vietoje savęs dirbti nusiųs paprastą mechaniką (vaidina Giedrius Arbačiauskas). Šiam darbas nepasirodys iš lengvųjų, kadangi žvaižgdžių apsuptyje vyras net nepažins tokių įžymybių kaip Radži ar R. Cicinas, supainios net kelių atlikėjų dainas ir prikurs daugybę kitų netikėtų situacijų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)