Po ilgos ir įnirtingos kovos „Muzikinės kaukės“ 2015 m. nugalėtoju tapo Martynas Kavaliauskas. Šeštadienio vakaras su „Muzikine kauke“ buvo spalvingas, kupinas pakylėtos nuotaikos ir geros muzikos. Aktorius Jokūbas Bareikis užkūrė pirtį įkūnydamas legendinę grupę „Bee Gees“. „Neatpažinau Jokūbo nei iš išvaizdos, nei iš balso. Įspūdingas ir labai linksmas pasirodymas“, – kalbėjo Asta Baukutė. Jokūbas, pasirodęs Vytauto Kernagio amplua, privertė visus susižavėti ir atgaivinti prisiminus apie nuostabųjų maestro.

Martynas Kavaliauskas žiūrovų širdis palietė atlikdamas Bob Marley numerį. Finale antruoju numeriu Martynas pasirinko Edmundą Kučinską. Pasirodymo metu kartu su juo dainavo visi esantys koncertų salėje. „Martynai, noriu pasidžiaugti, jog šį vakarą buvo nepaprastai įdomu“ , – džiaugėsi Vytenis Pauliukaitis.

„Muzikinės kaukės“ finalistė Violeta Tarasovienė sudrebino sceną ir pasirodė su trenksmu. Pirmame numeryje atlikėja įkūnijo liaudies folkloro dainininkę Veroniką Povilionienę. Vėliau Violeta tapo vyru ir uždainavo korėjiečių kalba. Ji įkūnijo reperį SPY.

Karino Krysko – Skambinė tapo Vaida Genyte vaikystėje. Smulkutės dainininkės buvo neįmanoma atpažinti. Puikiai įvaldžiusi judesius ir balsą, Karina Krysko – Skambinė tapo tikra maža Vaida Genyte. Antru savo numeriu įkūnydama Jennifer Lopez dalyvė privertė visus judėti šokio ritmu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (382)