Nors D. Meškaitė sceninę karjerą pradėjo palyginti neseniai, ji jau spėjo užsitarnauti gerbėjų simpatijas. Jauna moteris pripažįsta, kad šiuo metu grupės honorarai tik auga. Švaistyti scenoje uždirbtų pinigų kaip kitos šou biznio žvaigždės Dileta neketina. „Mes prašom didelio honoraro už kokybišką gyvą muziką, kuri to verta”, – teigė dainininkė.

Jau nuo paauglystės garsi moteris pajautė, ką reiškia sunkiu darbu užsidirbti pinigus. „Taip, aš buvau emigravusi ir gyvenau Airijoje. Dirbdavau net kelis juodus darbus – ir kambarine, ir barmene, ir padavėja”, – apie sunkią paauglystę pasakojo moteris. Tokio savo gyvenimo tarpsnio užsienyje dainininkė nesigaili, o kaip tik laiko itin vertingu laikotarpiu padėjusiu suvokti, kas iš tiesų yra pinigai.

Savo gyvenimiška patirtimi ir sukauptomis žiniomis dainininkė ketina pasidalinti ir su varginga laidoje dalyvaujančia šeima iš Ariogalos – vieniša buvusia verslininke mama Rasa ir jos paaugle dukra Deimante. Rasa atviravo, kad dabar yra iki ausų paskendusi skolose, negana to, nėra pinigų nei šildymui, nei maistui. Jai kartu su dukra kiekvieną savaitę išgyvenimui lieka vos 17 eurų. Būtent už tokią sumą visą savaite rūpintis šeima teks ir D. Meškaitei.

Vienišos mamos situacija pasibaisėjo ir ekonomistė bei laidos ekspertė A. Maldeikienė. Specialistė teigė, kad šeima sukaupė iš tiesų kosmines skolas, iš kurių išbristi su tokiomis pajamomis, praktiškai neįmanoma. Ką jau kalbėti apie tragiškas gyvenimo sąlygas bute, kuriame viskas tiesiog byra ir genda, o vienišos mamos paauglė dukra negali nė pasvajoti apie gražius rūbus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)