Tokiu siužetu prasideda šių metų LNK Naujametinis žiburėlis, kuriame senuosius metus kartu su žiūrovais palydės visos pamiltos kanalo žvaigždės bei atlikėjai. Gelbėti V. Pauliukaičio atskuba mechanikas (vaidina Giedrius Arbačiauskas), tačiau daug naudos jo darbas neatneša – režisierius taip ir lieka įstrigęs už metalinių keltuvo grotų.

„Darykite ką nors, aš režisierius, skubu į renginį! Nieks net nepatikės, kad aš lifte užstrigau!” – skubino mechaniką V. Pauliukaitis. „Na, mano instrukcijoje nieko apie lifte užstrigusį režisierių nėra“, - vartydamas apdulkėjusios knygos lapus, atsiduso G. Arbačiauskas. Tuo metu V. Pauliukaičiui topteli geniali mintis – jei jis pats negali patekti į Naujų metų renginį, vietoje tikrojo režisieriaus galėtų keliauti V. Pauliukaičiu apsimetęs mechanikas.

„Baikit, aš juk ne asas, o ten visi – aukštuomenė...“, – puolė atsikalbinėti G. Arbačiauskas, tačiau V. Pauliukaitis nenorėjo nieko girdėti. Sutarę pasidalinti režisieriaus honorarą su trimis nuliais, vyrai ima keistis drabužiais – V. Pauliukaitis mechanikui atiduoda savo kostiumą bei akinius, bet tada supranta, kad šiam vis dar trūksta ūsų.

Tačiau ir tai nesustabdo V. Pauliukaičio – nusiplėšęs savo ūsus, jis juos atiduoda G. Arbačiauskui, ir šis tampa naujuoju režisieriumi.

Kaip pakryps svarbiausia visų metų šventė? Ar mechanikas su scenarijumi sugebės išgelbėti Naujametį žiburėlį nuo žlugimo? Patys netikėčiausi nuotykiai, naujai užgimusios meilės bei žinomiausių Lietuvos atlikėjų pasirodymai – LNK Naujųjų metų žiburėlyje gruodžio 31 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)