Šį pirmadienio vakarą LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ dainininkas Vilius Tarasovas prisipažins, kad jau keletą metų į sporto salę žygiuoja kaip į darbą. „Net kai atostogavome Maroke, aš neištvėriau to poilsio ir susiradau, kur galėčiau kaip reikiant pasimankštinti“, - atskleis Vilius.

Tuo metu dainininkė Violeta Tarasovienė į sporto salę keliauja tik paskatinta vyro. „Jai sunkiau, ją turiu stumt, sakau einam, einam, kartais būna ir pati užsivedus, bet jai tikrai sunkiau. Tiesa, mes tai darome ne tik dėl išvaizdos, bet ir dėl geresnės savijautos”,- sako Vilius.

Visada smulkaus sudėjimo ir nedidelio ūgio Vaida Genytė dabar atrodo dar labiau sulieknėjusi. Ne vienos drastiškos dietos besilaikiusi dainininkė sako pagaliau įsiklausiusi į tikruosius savo kūno poreikius ir atradusi maitinimosi būdą, padedanti būti lieknai ir nesenti.

„Su amžiumi taip išeina, kad atsisakai daug produktų negalvodamas, tu imi ir nebenori – pavyzdžiui, aš nebenoriu kiaulienos, aš nebevalgau bulvinių patiekalų, aš nevalgau miltinių patiekalų, tų visų mėsainių. Tiesiog jų nenoriu”, - sako Vaida.

Dainininkė Karina Krysko neslepia, dabar jai – visiška pakilimo banga. Karina koncertuoja kaip solo dainininkė, keliauja po Lietuvą su grupe „69 danguje” bei vaidina teatre. Laiko vyrui šokėjui Sauliui Skambinui ir sūnui Majui praktiškai nebeliko.

„Šeimai tenka labai taikytis prie mano darbo grafiko, o man pačiai verstis per galvą, kad suspėčiau bent šiek tiek pabūti namuose. Nebematau, kaip nueina miegoti ir atsikelia mano sūnus“, - sako Karina.

„Scenos moterys labai bijo pasenti, - sako Karina. – Todėl aš neatmetu galimybės ateityje pasinaudoti plastikos chirurgų paslaugomis.“ Karina juokiasi iš tų kalbų, kai atlikėjai sako, kad jų gerai išvaizda – vien tik genų nuopelnas.

Tam reikia didelių valios pastangų, nemažiau investicijų ir šiek tiek triukų. „Aišku, kad taip nėra, tu visada prisižiūri ką valgai, su amžiumi išvis, kuo toliau, tuo labiau, ir sportą teko pamėgti, ir veido odą turi prižiūrėti. Ir grimas duoda savo - tu per tiek metų jau žinai, kas geriausiai atrodo kadre, ant scenos. Aš netgi pati kartais grimuojuosi, nes pažįstu save geriausiai”, - pasakos Karina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)