Žiūrovai „Rezidentų“ seriją su V. Karkleliu išvys jau antradienio vakarą.

„Aš vaidinau patį save. Tai buvo nedidelis, epizodinis vaidmuo. Įdomiausia man buvo sudalyvauti tokiame filmavime ir pažiūrėti kaip dirba kiti, pasisemti naujų įdėjų savo dainų klipams, kuriuos kuriu ir filmuoju pats“, - pasakojo V. Karklelis.

Dainininkas pripažįsta, jog vaidyba seriale ir muzikiniuose klipuose skiriasi, tačiau anksčiau įgyta patirtis prieš filmavimo kameras suteikė pasitikėjimo savimi. „Rezidentų“ filmavimo aikštelėje Valdas jautėsi užtikrintai.

„Aš jau esu filmavęsis anksčiau ir savo vaizdo klipuose, ir reklamose. Taip pat ir podiumu vaikščiojau, fotomodeliu dirbau, todėl filmuojantis seriale visai nejaučiau įtampos, man nebuvo sunku nei įsijausti į vaidmenį, nei išmokti žodžius. Juo labiau, kad jų ir nebuvo daug“, - sakė dainininkas.

Ne vieną savo paties vaizdo klipą sukūręs ir nufilmavęs atlikėjas intriguoja, kad netrukus jo gerbėjai sulauks dar vieno jo kūrinio: „Kad nufilmuoti klipą naujai dainai, reikia sugalvoti scenarijų ir jei tai daina apie meilę, tai vienam filmuotis nėra taip įdomu, todėl reikia, kad klipe filmuotusi bent viena mergina. Šis procesas dabar vyksta. Daina yra, o kai atsiras mergina, tada klipas bus nufilmuotas ir pateiktas klausytojams.“

Skandalingasis dainininkas visuomet girdavosi moterų dėmesiu, sakydavo negalintis atsiginti gerbėjų – neva dailiosios lyties atstovės nuolat jam skambina, siūlo susitikti. Vyras nevengia savęs ir sekso simboliu pavadinti.

„Mano dainos apie meilę ir merginas, todėl toks apibūdinimas – sekso simbolis, man puikiai tinka. Taip mane pavadino viena leidybinė kompanija, su kuria turėjau dirbti. Bet realiame gyvenime aš negyvenu su šiuo įvaizdžiu. Man reikia ir pavalgyti, ir pamiegoti, o žmonės galvoja, kad pas mane visai kitoks gyvenimo būdas“, - atviravo V. Karklelis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)