Pirmosios repeticijos metu Mantvydas pareiškė, jog jam daina nepatinka – tiesiog nelimpa. „Demonstruosi savo profesionalumą?“ – pastatyti į vietą atsikalbinėjantį mokinį mėgino Rūta. Tačiau savimi pasitikintis vaikinas visai nepasimetė ir net neketino pakeisti nuomonės: „Aš nedraskiau akių. Aš toks esu. Aš avinas. Anksčiau nusileisdavau, o dabar kitaip. Bandau išreikšti savo nuomonę.“

Dainius, Mantvydas ir Rūta.

Tačiau Mantvydui užkliūti pradėjo ir kiti dalykai – jis jautėsi pavargęs, neišsimiegojęs. Mat, todėl repetuodamas negalėjo atskleisti savęs. „O kodėl atėjai neišsimiegojęs? Tu norėjai blogai pasirodyti? Čia mokyklinukų pasiteisinimai“, – nė kiek savo mokiniui nenusileido scenos profesionalė.

Be to, vaikinas panoro perdaryti dainą ir ją atlikti savaip. Komandos vedlė sutiko ir netgi palaikė, tačiau esminio rakto projekte – balso, ji nepamiršo: „Galima, bet iš pradžių reikia sudainuoti.“ Kaip skambės nauja dainos versija? Ar Mantvydui pavyks prisijaukinti nepatikusį kūrinį, o gal scenoje susprogs tyliai stovėjęs Dainius? Visą tai sužinosite jau šį sekmadienį 19:30 val. per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)