Toks vaizdas papiktino internautus ir šie ėmė kaltinti projekto dalyvius, esą taip skatinamos patyčios. Kai kurie teigė, kad komisija turėtų atlaidžiau žvelgti į šį vaikiną.

Susisiekus su projekto prodiuseriu Sauliumi Urbonavičiumi-Samu, šis nusijuokė, esą tai tik anonsas, tad neverta iš anksto susidaryti asmeninės nuomonės. „Tai emocija, jis gali verkti dėl bet ko, kad ir dėl mirusio kačiuko“, – savo nuomonę dėstė Samas. Anot pašnekovo, tik pamačius visą laidą, paaiškės, kodėl A. Augaitis scenoje nevaldė emocijų.

Marijonas Mikutavičius, Justė Arlauskaitė, Saulius Prūsaitis, Saulius Urbonavičius

TV 3 televizijos projekto prodiuseris patikino, kad sąlygos visiems dalyviams privalo būti vienodos, tad išlygų dėl kažkokių išskirtinumų jis neketina daryti. „Juk kovojama dėl labai didelio piniginio prizo. Tai labai svarbu, – vardijo S. Urbonavičius. – Dar nėra jokio fakto, niekas neįvyko, kai įvyks, tada į visus klausimus atsakysiu. Visi numano, kad kažkas galbūt ar kažkodėl vyko. Kai bus faktas, kad kažkas su kažkuo netinkamai elgiasi, tada kalbėsime ir spręsime tai.“

Aleksas su kliūtimis susidurė antrame projekto etape. Atrankas įveikusiems dalyviams teks įveikti teisėjų užduotį – atlikti dainą a capella (be instrumentinio pritarimo). Šios užduoties tikslas – pamatyti, kaip per trumpą laiką apie sceną svajojantiems talentams pavyks įsiminti lietuviškos dainos tekstą.

Iš pirmo žvilgsnio ši užduotis – lengvas iššūkis dainuojantiems. Tačiau žiūrovai įsitikins, kad lengva bus tikrai ne visiems. Kūrybinė stovykla didžiausiu iššūkiu tapo Aleksui Augaučiui. Mikčiojantis vaikinas tiesiog negalėjo pradėti dainuoti. „X Faktoriaus“ dalyvis gali nemikčioti ir dainuoti tik girdėdamas muziką, o išimtys negali būti taikomos nė vienam, rašoma pranešime spaudai.

Laidos anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (144)