Kai laidos „Patriotai“ anonsas ėmė suktis televizijos eteryje, Elvis Ganusauskas buvo žiauriai sumuštas. „Galvoju, kad užmušti norėjo“, – pasakė žurnalistei E.Ganusauskas, pridurdamas, kad užpuolikai jam perdavę „linkėjimus“ nuo dėdės ir liepė užsičiaupti. E.Ganusausko dėdė liudija prieš H. Daktarą.

Mongolas paslaptingai dingo 1993 metų pabaigoje, netrukus po garsiųjų skerdynių Daktarų grupuotei priklausiusiame „Vilijos“ restorane. Ir nors ne vienas žmogus tikino po to matęs Mongolą gyvą tai Lietuvoje, tai užsienyje, Kauno nusikaltėlių pasaulio garsenybė Henrikas Daktaras nuteistas kalėti iki gyvos galvos būtent už jo nužudymą.

Elvis Ganusauskas ginasi, kad už Henrikui Daktarui palankius parodymus jis gavo atlygį iš Daktarų šeimos ar tam jį paskatino sentimentai – Daktaras yra jo krikštatėvis. Pats ne kartą kalinio duonos ragavęs jis teigia, kad teisėsauga nė karto jo neapklausė ir todėl jis nusprendė pats kreiptis į teismą, kur nagrinėjama Daktaro apeliacija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)