„Tobulą gimtadienį, Irena, tau suorganizavome“, – nenustygo Livija. Komplimentai iš jos lūpų grupės „Rebelhart“ vyrams liete liejosi. „O aš visą gyvenimą svajojau su grupe dainuoti“, – „Rebelhart“ klausydama studijoje prasitarė Irena.

Kaip rašoma televizijos išplatintame pranešime spaudai, tik kažin, ar ji išdrįstų scenoje stoti šalia grupės lyderio – charizma trykštančio Dariaus Mickaus? Ypač jei tektų drauge dainuoti apie gerą seksą iš ryto. „Štai tokią dainą aš norėčiau padainuoti! Taip ir turi būti – geras seksas iš ryto“, – netikėtai pareiškė Irena, įžiebdama svarstymus, kaip į tai reaguotų jos vyras Žilvinas Žvagulis.

Kodėl seksas iš ryto yra gerai? Kiek pinigų 1995-aisiais pasiūlė pasaulinė leidybos firma „Polygram“ lietuvių grupei „Rebelheart“ už dainą „Juodas lietus“? Ko muzikoje daugiau – velnių ar angelų?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)