Šįkart vos tik vienas vaikinas uždainavo „OneRepublic“ hitą „Something I Need“ D. Norvilas sušuko: „Puikiai! Mums reikia šio bičo!” Iš pradžių atsisuko dvi mokytojų kėdės – Deivio ir Renatos bei Aleksandro Ivanausko-Faros. Saldžioji „Lietuvos balso“ porelė pradėjo ploti atsistoję ir šokti! Tačiau šįkart pasiuto net ramusis Fara – jis puolė raminti Renatą ir sodinti atgal į kėdę.

O skambant paskutiniam akordui atsisuko likusios dvi kėdės. Bet Deivis dar vieno projekto atradimo nebenorėjo atiduoti Rūtos komandai. „Ša, ša, ša! Rūta žalioji, būk žemiau žolės“, – konkurentę tildė D. Norvilas. Žmona jam antrino ir kolegę pavadino mažąja perekšle bei patarė patylėti, kai kalba vyresni.

„Aš labai didelė. Metras septyniasdešimt šeši!”, – rodydama į save atsikirto mokytoja.

Tačiau neaukšto ūgio vyras ilgai nerinko žodžių kišenėj: „O aš metras šešiasdešimt kaip duodu iš apačios – visi krenta.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (80)