Moteris prisipažįsta, kad be jokios pagalbos auginti atžalas, rūpintis buitimi ir visokeriopai aprūpinti šeimą atokiame kaime yra tikrai sunku. Ar pavyks N. Pareigytei-Rukaitienei pasirūpinti Ženetos šeima ir pakartoti vienintelę laidoje matytą Giedriaus Drukteinio sėkmę? O gal vis tik teks nusivilti, kaip praėjusioje laidoje matytam Andriui Butkui?

Savo galimybes taupyti vakarėlius mėgstanti dainininkė vertina pozityviai. Klaipėdoje jau kurį laiką gyventi ir pati mažametį vaiką auginanti N. Pareigytė-Rukaitienė įsitikinusi, jog labai norint ir stengiantis įmanoma viskas. „Aš mėgstu iššūkius. Atsimenu kažkada seniai, dar studijų laikais, mano sąskaitoje buvo vos 15 litų. Ta sąskaita niekaip nesipildė, tėvų prašyti pinigų nenorėjau. Ir aš išsisukau su tais 15 litų net dvi ar tris savaites!” – sunkius studijų laikus prisiminė žymi jau dešimtmetį gyvuojančios grupės “69 danguje” narė.

Vis tik šį kartą itin skeptiškai įžymybės gebėjimą išgyventi savaitę laiko Svencelės kaime vertina net ir ekonomistė A. Maldeikienė. Vienišos mamos Ženetos savaitės biudžetas tiesiog protu nesuvokiamas – trijų asmenų šeima tenka pasirūpinti už 19,5 eurų savaitei. Vis dėlto savo buvusiai dėstytojai N. Pareigytė-Rukaitienė nepritaria – vos tik atvykusi į mažą kaime esantį butuką, garsi moteris nustemba pamačiusi švarą ir tvarką. Ją sužavi ir du mieli vaikai, kuriais privalės rūpintis visą savaitę.

Kaip pavyks prabangų gyvenimą mėgstančiai šou verslo žvaigždei savaitę trijų asmenų šeimą išlaikyti už vos 19,5 eurų? Ar sugebės vyru nuolat besididžiuojanti ir jį didžiausiu gyvenimo ramsčiu vadinanti dainininkė pagyventi it našlė? Ar pavyks N. Pareigytei-Rukaitienei kiekvieną dieną keltis 6 ryto, važinėti dviračiu ir pinigus uždirbti renkant uogas bei grybus? Galų gale, ar susidraugaus žinoma ir sėkminga moteris su vaikais bei vietiniais kaimelio gyventojais?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)