„Nusipirksite dar vieną namą. Nežinau Lietuvoje ar Floridoje. Jūs nebenorėsite gyventi toje vietoje, kur dabar gyvenate“, – prezidento našlei teigė būrėja Vaiva. Šį ketvirtadienį, 21.30 val., laidoje „Vaivos pranašystės“ būrėjos Vaivos kortos pateiks iš tiesų šokiruojančių atsakymų.

Taip pat laidoje žiūrovų laukia neįtikėtina galimybė stebėti, ką tarologas Leoopoldas Malinauskas atskleis apie per visą Europą plačiai nuaidėjusią, švedės Lisos Holm žmogžudystę, kurios įvykdymu įtariamas lietuvis. Neseniai skelbta, kad pagrindinio įtariamojo dėl Švediją sukrėtusio paauglės L. Holm nužudymo broliui ir jo žmonai panaikinti įtarimai. Lietuviai šiuo nusikaltimu nebeįtariami. Kokią versiją pateiks ekstrasensas L. Malinauskas?

Ši septykiolikmetės Lisos Holm žmogžudystė sukrėtė visą Švedijos visuomenę, po kurios jie dar ilgai negalėjo atsigauti. Tūkstantinė savanorių bei pareigūnų minia šukavo Švedijos miesto Šliovdės apylinkes ieškodami merginos. Jos kūnas buvo rastas ūkiniame pastate, už kilometro nuo kavinės, kurioje ji dirbo. Pagrindiniais įtariamaisiais šioje byloje tapo anksčiau neteisti broliai Nerijus ir Aivaras Bilevičiai, kilę iš Radviliškio. Už nusikaltimo slėpimą įtariamoji tapo ir vieno iš brolių žmona. Ar šie du vyrai išties įvykdė kraupią jaunos švedės žmogžudystę? Ar Leopoldas Malinauskas sugebės atsakyti į šį klausimą? Žinomo tarologo nuojauta teigė, kad nusikaltimą įvykdė tik vienas iš brolių, ir kad kiti du lietuviai čia niekuo dėti. Jie tiesiog slėpė nusikaltimą, todėl jiems turėtų būti taikoma kitokia bausmė. Ką dar apie šią žmogžudystę atskleidė L. Malinausko ekstrasensorinės galios, ko galimai nepastebėjo teisėsauga?

Žiūrovai išvys ir garsios būrėjos V. Budraitytės pranašystes žinomiems Lietuvos žmonėms, kovojantiems su vėžiu. Spalio 6-ąją Lietuva neteko vieno iš labiausiai mėgiamo visu laikų dainininko, maestro Stasio Povilaičio. Dar jam esant gyvam V. Budraitytė metė kortas tam, kad sužinotų apie maestro sveikatos būklę. Ką išpranašavo Vaivos kortos? Jo ekselencija Valdas Adamkus taip pat kovoja su vėžiu. Nors prezidentas jau galvojo, kad įveikė šią ligą, prieš pusmetį sužinojo, kad deja, tačiau vėžinės ląstelės atsinaujino. Kokias prognozes apie jo ekselencijos sveikatą pateikė Vaivos kortos? Linas Kunigėlis, Lietuvoje žinomas kaip geriausias krepšinio komentatorius, taip pat susidūrė su sunkia liga. Su vėžiu Linas kovoja jau šešis metus. Kova yra išties sėkminga, tačiau ką parodė Vaivos kortos, kuomet buvo paklausta, kaip Linui pasitaisyti sveikatą?

Mistinės realybės dokumentika ,,Vaivos pranašystės“ – ketvirtadieniais 21.30 val. per ,,Lietuvos ryto“ televiziją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)