Laidos kūrėjai laikosi duoto pažado ne tik dėl fokusų įvairovės, bet ir nenuspėjamo ir kaskart skirtingo laidos vedėjos įvaizdžio, kuriuo rūpinasi stilistas Joringis Šatas.

Pirmoje laidoje Vaida pasirodė su įspūdinga, raudona, žemę šluojančia suknele. Na, o šįkart projekto vedėja vilkės juoda, figūros linkius išryškinančia suknele iki kelių, tačiau bene labiausiai dėmesį atkreips įspūdingas kaklo papuošalas, kurį specialiai Vaidai sukūrė papuošalų kūrėja Natalija Martinaviečienė. Masyvus, blizgus, tačiau itin skoningas „Natali de lyrik“ papuošalas atrodė iš tiesų įspūdingai ir nekasdieniškai.

„Su tokiu papuošalu į darbą, žinoma, neičiau, tačiau scenai ar iškilmingam renginiui jis yra tobulas. Nors blizgūs daiktai neretai laviruoja ant skoningumo ribos, Natalijos kurti papuošalai visada labai žavūs, subtilūs ir išskirtiniai. Kai Natalija su Joringiu sumanė papuošti mane būtent tokiu aksesuaru, šiek tiek suabejojau, nes maniau, jog bus nepatogu. Vesdama laidą noriu mažiausiai galvoti apie savo išvaizdą. Laimei, papuošalas tiko puikiai ir dėl jo sukti galvos man tikrai nereikėjo“, – sakė V. Skaisgirė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)