Kitų Seimo narių akivaizdoje politikai susikoliojo, o kulminacija įvyko tada, kai P. Gražulis pasiuntė Kęstą, o šis neapsikentęs kolegos jį paskundė pačiam Rolandui Paksui.

Laidos KK2 žurnalistai sužinojo, kad net norėta P. Gražulį pašalinti iš partijos frakcijos seniūno pareigų Seime.

Gal buvo tokių norų, bet aš pats nelabai turiu didelio noro būti frakcijos seniūnu. Bet toks yra sprendimas partijos prezidiume, kol nepakeitė sprendimo, tol esu frakcijos seniūnas“, - žurnalistams sakė P. Gražulis.

Žurnalistai nutarė paklausti ir eilinių Seimo narių, kuris iš dviejų vyrų jiems labiau imponuoja.

Buvusi ūkio ministrė Birutė Vėsaitė prisiminė, kad P. Gražulis – buvęs plaukikas. „Gražulis plaukikas buvęs. Bet nei vienas, nei kitas nėra mano skonio. Gražulis, ko gero, patrauklesnis moterims“, - antradienio vakarą 19 val. 30 min. laidoje KK2 kalbės B. Vėsaitė.

Kita Seimo narė Agnė Bilotaitė sakė, kad P. Gražulis – sulieknėjęs.
„Kiek žinau, kad po skyrybų Petras labai susirūpino savo išvaizda ir, man regis, kad jis šiek tiek palieknėjęs yra, na gal jis šiek tiek mažiau sveria“, - laidoje KK2 kalbės A. Bilotaitė.

Nacionalinė vertybė Seimo narė Dalia Teišerskytė nenorėjo išskirti nei vieno vyro, anot moteris, jai gražiausias – jos buvęs vyras.

„Man pats gražiausias buvo mano vyras buvęs, bet kažkaip būtų nepadoru iš dviejų vyrų vieną įžeisti. Abudu labai gražūs ir labai protingi“, - žurnalistams sakė D. Teišerskytė.

Visą dviejų Seimo narių konflikto istoriją žiūrėkite šį antradienio vakarą 19 val. 30 min. laidoje KK2 per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)