Stiliaus iššūkį A. Ubartaitei mes vienas geidžiamiausių šalies stilistų – Kęstas Rimdžius. „Mes pažįstame Akviliną iš vakarėlių, renginių nuotraukų, serialų. Ji atrodo gerai. Tačiau ar drabužių derinius pasirenka pati, ar ją rengia stilistai? To nežinome. O man labai įdomu pamatyti, kaip ši efektinga mergina sugebės išpildyti temą pati“, – intriguos K. Rimdžius, šeimininkaujantis laidos „Vilnius gyvai“ stiliaus rubrikoje.

Tema Akvilinai bus atskleista tik filmavimo metu. Kokius drabužius ji pasirinks iš viso prekybos ir pramogų centro „Ozas“ siūlomo asortimento?

Moterys, kurioms leidžiama rinktis iš gausybės parduotuvių, paprastai atrodo, kaip pirkinių maniakės, tačiau A. Ubartaitė stilistą nustebins gana kukliu savo pasirinkimu.

K. Rimdžius parengs ir savąjį temos išpildymo variantą: kaip jis aprengtų žvaigždę, kuri nori stilingai atrodyti ne tik ant raudonojo kilimo, bet ir bėgdama iš sporto klubo į kino teatrą su draugais ar į kavinę paplepėti su bičiule.

„Prisiminkime amerikietiškas vestuves – mums reikės ko nors skolinto. Tai aš Akvilinai siūlyčiau pasiskolinti itin madingą šio sezono dalyką – storas kojines iš vyriškos spintos!“ – netikėtai pasiūlys K. Rimdžius.

Pasak jo, vyriškos kojinės yra iš tų „it“ ar „must have“ daiktų, kurie šį rudenį turės atsirasti visų stileivų spintose. Tačiau paaiškės, kad Akvilinai vyriška spinta įdomi ne tik dėl kojinių. „Man labai mieli keliais dydžiais per dideli vyriški marškiniai“, – laidoje „Vilnius gyvai“ prisipažins ji.

Koks vyras netenka savo marškinių po Akvilinos viešnagės? Ir ką reikia vilkėti šį rudenį, kad būtum tikra stiliaus žvaigždė? Tai išaiškins K. Rimdžius jau rytoj, penktadienį, TV3 pramoginėje informacinėje laidoje „Vilnius gyvai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)