Kaip rašoma LNK pranešime spaudai, paaiškėjo, kad L. Čepukaitė yra viena iš naujos LNK laidos „Lietuvos superšefas“ dalyvių, kovojančių dėl garbingojo titulo būtent L. Čepracko kulinarijos lofte.

Pats L. Čeprackas nevengia pabrėžti, kad vyrus laiko geresniais kulinarais nei moteris. Kaip dėl tokių žodžių jaučiasi pergalės siekianti L. Čepukaitė? „Aš jam pritariu! Vyrai išties yra geresni šefai, kai kalbame apie profesionalią virtuvę“, - netikėtai atsako moteris.

„Šiame darbe be proto daug streso – ne paslaptis, kad vyrai dažnai su juo susitvarko geriau, tuo tarpu moteris lengviau užvaldo emocijos. Be to, virtuvėje sunku ir fiziškai – juk visą dieną praleidi ant kojų, judėdamas be prisėdimo“, - teigė L. Čepukaitė.

„Vis dėlto šioje laidoje moterys turi daugiau šansų, - paslaptingai šyptelėjusi kalbą pakreipė žinoma moteris. - Čia nereikia galvoti, kad per valandą turi aptarnauti visą restoraną. Gali susitelkti ties vienu patiekalu, iš anksto detaliai apgalvoti jo receptą, apmąstyti serviravimą – ten, kur reikia kūrybos, fantazijos, išmonės – čia moterys tikrai gali parodyti pranašumą. Tačiau filmuojantis streso daug, bijau, kad būtent tai ir gali pakišti koją.

Nors laidą „Lietuvos superšefas“ veda prestižinės kulinarijos mokyklos „LeCordonBleu“ absolventas L. Čeprackas, laidos dalyvius vertinančią komisiją kaskart sudaro neprofesionalai. L. Čeprackas į svečius kviečia tuos, kurie maisto supratimą ir vertinimą išsiugdė daugybės kelionių ir pačių įvairiausių degustacijų metu.

„Manau, toks vertinimas yra dar vertingesnis – juk dažniausiai savo gamintą maistą patiekiame ne profesionalams, tad ir laidoje laimės tas, kuris sugebės tiesiog pavergti žmones skoniu“, - kalbėjo Superšefo titulo siekianti L. Čepukaitė. Ar tai – vienintelė pergalė, kurios trokšta moteris, o gal ji per skrandį bandys atrasti kelią ir į laidos šeimininko širdį?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)