Į eterį grįžtantis A. Rožickas prisipažino, kad kol kas šia tema negalintis atvirauti.

„Aš dar neturėčiau per daug viešintis“, – sako A. Rožickas.

Prieš keletą metų su aktore Beata Tiškevič-Hasanova dirbti pradėjęs vedėjas yra pasakęs, kad jis ves laidą tik su šia moterimi. Dabar jis savo požiūrį šiek tiek pakeitė.

„Visos moterys ir merginos yra asmenybės, jos keičiasi. Išsirenki partnerę, su ja būni, o ji ima keistis ir vėliau supranti, kad su ja tau nėra pakeliui. Visko gyvenime būna. Žmonės skiriasi ir gyvenime, lygiai tas pats vyksta ir darbuose. Tačiau bet kokia kaita yra įdomu, smagu ir visoms pusėms naudinga“, – DELFI sakė A. Rožickas.
Vaida Skaisgirė

Laidą kurianti prodiuserė V. Skaisgirė sakė, kad kol kas oficialiai „Didysis magijos šou“ vedėjai dar nėra paskelbti.

„Ši laida magiška. Mes vedėją dar tik išbursime. Kol kas aš tik filmuoju laidą ir jos nevedu. Bus daug siurprizų ir intrigų“, – žadėjo V. Skaisgirė.

Naujos laidos prodiusere tapusi jauna moteris juokiasi niekada nemaniusi, jog ji kada nors mėgausis tuo, kad ją „mausto“.

„Magai atspėja mano telefono kodą, išsivaduoja iš grandinių, pasako režisieriaus prieš daugel metų mirusio šuns vardą, pjaustosi nejausdami skausmo, parodo, kaip pakyla nuo žemės, klausia, ar aš esu ištekėjusi, o kai patvirtindama noriu parodyt žiedą, pamatau, kad žiedo ant piršto nebėra - jis jau kabo ant raktų pakabuko rankinėje. Ir dar daug daug visko. Nori nenori pamiršti visas kitas problemas ir džiaugiesi magija kaip vaikas. Man labai gera žinoti, jog ne taip jau ilgai trukus šitom emocijom pasidalinsim su TV3 žiūrovais“, - džiaugėsi V. Skaisgirė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)