Kol Amerikoje triumfuoja botokso vakarėliai, tarp Dubajaus ponių klesti kur kas intymesnė plastinė chirurgija. Dvi Lietuvoje gerai žinomos merginos, Gintarė Gurevičiūtė ir Simona Albavičiūtė, parodys, kaip gyvena pasaulio turtingiausieji, ką gali pinigai ir kaip išmokti būti laimingu jų neturint.

Gintarė ir Simona nusprendė pasidalinti su televizijos žiūrovais savo kelionių įspūdžiais, pažintimis su garsiais žmonėmis ir vaizdais iš vietų, į kurias paprasto turisto akys niekada neužklysta. Daugiau nei dešimtmetį pažįstamos merginos nusprendė apjungti savo sukauptą patirtį pramogų pasaulyje ir laiko patikrintą draugystę perkelia į televiziją.

Neseniai grįžusios iš įspūdingos kelionės Los Andžele, merginos dar neatskleidžia kuria kryptimi, bet jau ruošiasi kitai ir dar šią vasarą ketina išvykti kelioms savaitėms. „Gyvenime neturiu svajonių, turiu tikslus. Juos išsikeliu ir įgyvendinu. Dabar turiu tikslą taip susidėlioti darbus, kad pusę savo laiko galėčiau leisti Lietuvoje, kitą pusę keliaudama. Naujoji laida tobulas įrankis paversti šį tikslą realybe”, - artimiausiai planais džiaugėsi Gintarė.

Simona Albavičiūtė, geriau klausytojams žinoma Simonos Banditos pseudonimu, jau dešimtus metus stebina savo gerbėjus ZIP FM radijo eteryje, pasakodama apie neįprastus bandymus, kuriais nuo šiol ketina džiuginti ir televizijos žiūrovus. Simona padės pažinti įvairias šalis bei jų kultūras išbandydama neįprastas tradicijas, naujausius technologijos stebuklus ar išskirtines pramogas.

„Tik pradėjusi kurti radijo laidą, mačiau save keliaujančią po visą pasaulį ir bandančią pačius stipriausius dalykus. Šuolis su virve į krokodilų pilną upę? Jei tik tokia pasitaikys, mano atsakymas bus „Taip“. Esu labai smalsi, todėl didžiausias baimes paversiu nuotykiu”, - entuziastingai kalbėjo laidos vedėja Simona Bandita.

Pristačiusios svečias šalis ir jose sutiktus žmones, merginos nebėgs ir nuo vietinių aktualijų. Kiekvienoje „Bus visko“ laidoje garsiosios draugės kalbins žinomus lietuvius, su kuriais praleis ištisą dieną ir parodys, kuo gyvena Lietuvos pramogų pasaulio, verslo ir politikos elitas.

Besiruošdamos naujiems iššūkiams Gintarė ir Simona pažada, kad šiais metais viskas bus dvidešimt kartų stipriau. Apkeliavusios daugiau nei pusę pasaulio, vienbalsiai sutaria: visur gerai, bet namuose geriausia, todėl debiutinės laidos fotosesiją surengė ne svečiose šalyse, o Lietuvoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (101)