Filmavimai persikelia į atsinaujinusią, daugiau nei 100 kvadratinių metrų virtuvę - kulinarinę studiją. Čia virs ne tik puodai, bet ir gyvenimas – traškės tikromis malkomis kūrenama krosnis, bus išbandomi nauji receptai, siūlomos idėjos, kaip sukurti jaukius namus, dalinami patarimai, kaip buitį paversti lengva kasdienybe.

„Laida „Beatos virtuvė“ šiais metais bus dar geresnė, nes mano nauja virtuvė bus kone 20 kartų erdvesnė ir 20 kartų spalvingesnė, taigi čia tilps daugiau žmonių, daugiau maisto, daugiau idėjų - žodžiu, visko bus daugiau! Jau pusmetį pildau savo užrašų knygutę su skiltelę „Idėjos laidai“ ir laukiu nesulaukiu, kada galėsiu tomis idėjomis dalintis su LNK žiūrovais“, - sako Beata.

Televizijos laidų vedėjos karjerą Beata prieš trylika metų pradėjo LNK. Naujų televizijos veidų paieškoje „Vasaros žvaigždė“ daugiausia žiūrovų simpatijų sulauksi Beata, tuomet dar dvidešimtmetė Čičkauskaitė, sulaukė LNK pasiūlymo su „B‘Avarijos“ nariu Juozu Liesiu vesti žaidimą šeimoms „Maximanija“. Prie šio žaidimo vairo Beata stovėjo kelerius laidos gyvavimo metus.

Nuo naujojo LNK sezono „20 kartų labiau“ kartu su Beata Nicholson į LNK atkeliauja ir prestižinės kulinarijos mokyklos „Le Cordon Bleu“ auklėtinis, vienas profesionaliausių virtuvės šefų Liutauras Čeprackas su šou „Lietuvos superšefas“. Jubiliejų švenčiančios televizijos eteryje – naujas ironiškas serialas „Visi vyrai – kiaulės...“, ketvirtasis „Lietuvos balso“ sezonas, atsinaujinusi Rūtos Mikelkevičiūtės „Valanda su Rūta“, naujomis rubrikomis pasipildžiusi kandžioji KK2, naujas, kino vertas istorijas per vasarą nufilmavusi „Nuo.. Iki...“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (79)