„Šie batai - aukščiausiais kulniukais, kokius tik esu avėjus, - siūbuodama ant keturiolikos centimetrų pakulnės šypsojosi Gintarė. – Labai baisu, kad nenikstelėčiau kojos. Ne vienai mano pažįstamai išvyka su platformomis baigėsi ligoninėje. Platformos yra ypač pavojingos“.

Tie gydytojai, kurie manė, kad po traumos Vietname Gintarė gali daugiau nebevaikščioti, gerokai nustebtų pamatę, kokius įspūdingus auštakulnius dabar avi jų buvusi pacientė. O Gintarė juokiasi, kad su aukšta pakulne jai vaikščioti net lengviau. „Mano Achilo sausgyslė sutrumpėjusi, aukštakulniai tai kompensuoja“.

Gintarė dievina aukštakulnius, juos pirmą kartą išbandė dar vaikystėje, matuodamasi mamos spintos turinį.

„Nuo mažens esu puošeiva. Kai pastarąjį kartą skridau į Ameriką, vežiausi du lagaminus po dvidešimt kilogramų. Viename buvo vien tik 20 kilogramų batų!” - kvatojasi Gintarė, Los Andžele filmavusi televizijos laidą, kurią nuo rudens rodys LNK kanalai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)