Pirmoje sezono laidoje Lietuvos, Europos ir Pasaulio bikini fitneso čempionė Kristina Narbutaitytė dalinsis patarimais, ką daryti, kad atėjus vasarai nebūtų gėda nusimesti suknelę bei džiaugtis gražiomis kūno linijomis.

Kristina laidoje sakys, kad moterys ir merginos, kurios neturi laiko eiti į sporto salę, meluoja pačios sau. Anot fitneso čempionės, daug pratimų galima daryti ir namuose.

„Nebūtina užsidaryti sporto salėje 6 dienas per savaitę. Aišku, vasaros laiku tai galima pamažinti treniruočių skaičių, galima daugiau dviračiu pavažinėti, lauko sportu užsiimti. Vasara toks jau laikas, reikia būti gryname ore, bet sportuoti būtinai taip pat“ , - kalbėjo sportininkė.

Kristina ypač pasibaisėjusi moterimis, kurios ir sportuoja, ir vartoja alkoholį. Tituluota mergina teigia, kad tiek stiprieji, tiek ir silpnieji gėrimai ne tik milžiniška kalorijų bomba, bet ir labai kenkia sveikatai.

„Alkoholis kenkia raumenims bei yra didelė kliūtis norint mesti svorį. Be to, nuo alkoholio auga riebalai. Vynelio išgėrinėjimai vakarais tikrai nėra į naudą”, - sake K. Narbutaitytė.

Pati mergina alkoholio ir cigarečių nevartoja bei skatina šių žalingų pomėgių atsisakyti ir visus televizijos žiūrovus - viskas dėl sveiko gyvenimo.

Laidoje gražuolė sakys, kad moterys ir neprivalo gyventi tarsi besiruošdamos varžyboms, bet aktyvi ir sveika gyvensena – raktas į grožį bei ilgaamžiškumą.

Visą interviu su Kristina Narbutaityte bei daugiau vasariškų Lietuvos žvaigždžių nuotykių žiūrėkite šį sekmadienį 20 val. per LNK laidoje „KK2 Vasara“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)