Asteriksas. Dievų žemė

Devintas Asterikso animacijos epopėjos filmas nukels į senovės Romos laikus (beje, tai pirmoji dalis susukta 3D format). Nuotykiai, mūšiai ir galybė pokštų – tai režisierius Luisas Clichy jums žada su kaupu! Kalbant apie režisierių, verta prisiminti ir kitus jo darbus: „WALL•E: šiukšlių princo istorija“ ar nepaprastasis „Aukštyn“. Taigi, pramoga visai šeimai – garantuota!

G-būrys

Walt Disney“ kino studijos produktas skirtas visiems jūrų kiaulyčių mylėtojams ir... ne tik. Kiečiausias „G būrio“ vadas - jūrų kiaulytė vardu Darvinas, jam talkina ginklų ekspertas Blasteris ir kovos menų specialistė Chuarez. Ši trijulė ir režisierius Jerry Bruckheimeris žada daug šmaikščių ir nenuspėjamų nuotykių, o trimatis vaizdas - pritrenkiantis ir nepamirštamas.

Afigiena mokytoja

Holivudo vilioklė Cameron Diaz šioje komedijoje kaip reikiant pašokdins scenos dievuką Justiną Timberlaike‘ą. Kaukšėdama garsiaisiais Christiano Laboutino aukštakulniais, C. Diaz atskleis tamsiąją asmenybės pusę – jos kuriama mokytoja vėluoja į pamokas, keikiasi, muša mokinius ir... nevengia parūkyti „žolės“. Todėl - atsargiai, ši istorija apie mokyklą subalansuota vyresnio amžiaus žiūrovams.

Iš kur tu žinai?

3 “Oskarus” laimėjusio režisieriaus Jameso L. Brookso juosta pasakoja apie 27 metų atletę. Moteris jaučia - geriausios dienos jau praeityje, tad nusprendžia užsiimti asmeninio gyvenimo reikalais. Ji užmezga romaną su savimyla beisbolininku, tačiau netikėtai kelyje pasipainioja dar vienas vyras. Aritmetika paprasta – užkaista meilės trikampis. Filme vaidina legendinis Jackas Nicholsonas.

Mano didysis O!

Žaisminga romantinė komedija „Mano didysis O!“ - neįtikėtinai skambanti, bet tikra istorija. Prieš daugiau nei 100 metų britų gydytojas Mortimeras Granville‘as, ieškodamas būdų gydyti moterų isteriją, atsitiktinai išrado pirmąjį elektromechaninį vibratorių. Provokuojančioje istorijoje nusifilmavo “Oskaro” nominantės Felicity Jones (“Visko teorija”) ir Maggie Gyllenhaal (“Tamsos riteris”).

Kortų namelis

Du “Auksinius gaublius” laimėjęs serialas, kurio pagardas yra “Oskaro” laureato Kevinas Space’io ir Robin Wright duetas, tikrai nusipelnė jūsų dėmesio. Nešvarūs politikų žaidimai Baltuosiuose rūmuose - tik iš pirmo žvilgsnio nuobodi tema. Tai „BBC“ to paties pavadinimo miniserialo adaptacija, sukurta pagal Michaelo Dobbso knygą. Todėl čia daug įtampą keliančių scenų, įtaigių dialogų ir įtikinamų charakterių.

Pagalbos šauksmas

Legendinio siaubo meistro Alfredo Hitčkoko sekėjas, režisierius Bradas Andersonas iki paskutinės minutės žada įtemptą ir nenuobodų siužetą. O „Oskaro“ laureatė Halle Berry – profesionalią ir sukrečiančią vaidybą.“Tai kur kas baisesnis filmas, nei jūs tikitės“, - pažymėjo garsus kino kritikas Dwightas Brownas. O dienraštis „New York Times“ papildė, kad tai „švarus ir sumanus" filmas, kuriame tikrai netrūksta įtampos.

Valgyk, melskis ir mylėk

7 skirtingose pasaulio vietose nufilmuota juosta dovanos egzotikos paletę jūsų akims! 2006 m. išleista amerikiečių žurnalistės Elizabeth Gilbert memuarų knyga "Valgyk, melskis, mylėk" lengvai tapo pasauliniu bestseleriu ir patraukė kinematografininkų dėmesį. Istorijos herojė nuo nelaimingos santuokos bando pabėgti keliaudama ir pažindama skirtingas kultūras. Pagrindiniai vaidmenys patikėti Juliai Roberts ir „Oskaro“ savininkui Chavierui Bardemui.