„Džiaugiamės, kad toks populiarus renginių ciklas kaip „Kitokie pasikalbėjimai“ nuo šiol vyks mūsų scenoje, o vaizdas iš „Lofto“ bus transliuojamas visai Lietuvai. Mes nuo pat įsikūrimo buvome atviri visiems įdomiems projektams“, - kalbėjo „Lofto“ įkūrėjas Victoras Diawara.

M.Starkus publikai pasakos ne tik apie savo keliones, bus paliestos ir futbolo, šauktinių, kino filmų bei kitos temos.

J.Jankevičius visiems pirmadienį 19 val. atėjusiems į „Loftą“ pažada ne tik įdomų pokalbį su daug ką papasakoti turinčiu M.Starkumi, bet ir prasitarė apie ruošiamą muzikinę staigmeną.

„Nusipirkę bilietą į „Kitokius pasikalbėjimus“ jūs jausitės lyg įsigiję „Kinder“ siurprizą, nes prie nenuspėjamo pokalbio jūs dar gausite ir puikų koncertą, tik tegul ši grupė lieka paslapčiai“, - tvirtino „Kitokių pasikalbėjimų“ balsas ir veidas J.Jankevičius.

„Kitokie pasikalbėjimai“ iki praėjusių metų rudenio vykdavo tik Kaune, kur sutraukdavo sausakimšą „Ryšių kiemelį“. Rugsėjo pabaigoje projektas persikėlė ir į Vilnių, „Tamsta“ klubą.

Čia buvo pakalbinti ir J.Jankevičiaus ištardyti aktoriai Mindaugas Papinigis, Džiugas Siaurusaitis, Vitalijus Cololo, tenoras Merūnas Vitulskis, prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas, buvęs Vilniaus meras Artūras Zuokas, pirmasis Nepriklausomos Lietuvos vadovas prof. Vytautas Landsbergis bei komikas Mantas Katleris.