„Mano problema – pavydas“, - psichologui prisipažins Oksana. Porai santykių išbandymu virto ir Airido problemos darbe – jaunas vyras patyrė daug streso, kurį laiką buvo atsiribojęs nuo viešo gyvenimo, todėl Oksanai teko sunki užduotis neleisti mylimajam palūžti.

Šios „Paskutinio šanso“ poros meilės istorija prasidėjo dar tuomet, kai Airidas atvedė savo rotveilerį pas Oksaną kirptis. Oksana nusižiūrėjo dainininką, todėl išvydusi jį naktiniame klube, ryžosi žengti pirmą žingsnį. Jau po savaitės pora apsigyveno kartu. Per aštuonerius draugystės metus Airidas piršosi ne kartą, bet visą laiką tik juokais.

„Man vestuvės yra svarbios, noriu, kad viskas būtų rimtai ir mes susituoktume“, - pirmoje psichologo terapijoje prisipažins Oksana. Šie ir kiti Oksanos žodžiai turbūt nustebino, o gal nuvylė Airidą ir jis pradėjo viską neigti. „Tokia reakcija yra natūrali – tai gynyba“, - paaiškino psichologas Tomas Lagūnavičius.

Vos spėję apsigyventi viešbutyje, kuriame ir vyko filmavimas, jaunuoliai prikrėtė šunybių. Šunybių, tiesiogine šio žodžio prasme, mat vieną rytą į kambarį pasibeldusi filmavimo grupė tiesiog nustėro, kai pravėrus duris ją pasitiko didžiulis rotveileris. Visas viešbučio personalas ir filmavimo grupė buvo sukelti ant kojų, kad išsiaiškintų, kas, kaip ir kada į viešbutį atgabeno pavojingai atrodantį šunį.

Netrukus paaiškėjo, kad tai buvo planuota, o kambaryje gyvena ne tik Airido rotveileris, bet ir Jorkšyro terjeras. Vyras išties susitvarkė visus reikalingus dokumentus, kad kartu su Oksana galėtų atsivežti savo mylimus augintinius, tačiau administracija dar nebuvo spėjusi to perduoti personalui. Pats Airidas į šią situaciją pasižiūrėjo su šypsena: „Aš juk užkabinau ant durų ženklą „Prašome netrukdyti”.

Nauja realybės drama „Paskutinis šansas” - jau šį trečiadienį 20.20 val. per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)