Nuo pat pradžių Tina pagarsėjo kaip daugiausia laiko delfinariume praleidžianti dalyvė – galbūt dėl to, nors apie savo varžovus finale ir atsiliepė gražiai, šokėja rado ir tam tikrų jų pasirodymų trūkumų. „Liepa pasirodymų metu kartais pridaro klaidų iš skubėjimo, dėl nuolatinio bėgimo, lėkimo – sakau jai, kad nurimtų, neskubėtų, kad bent kaukes ramiai užsidėtų, nes atrodo, jog pusę plaukų nusipeš besivilkdama kostiumą“, – nusijuokė Tina.

Ypač šiltai moteris atsiliepė apie kitą finalistą, choreografą Aurelijų Liškauską: „Jis yra nerealus bachūras! Mano širdžiai jis labai artimas, tikriausiai todėl, kad yra teatro žmogus. Jam svarbu įgyvendinti savo idėją, jis viską daro ne dėl populiarumo.“ Visgi, anot Tinos, tai kartais A. Liškauskui ir trukdo: „ Kartais per tą vaidybą jis gali net neteisingai duoti komandą, ir dėl to delfinai dažnai jo nepaklauso, nes jam tiesiog labai svarbu iki galo atlikti savo mini spektaklį“ – atskleidė šokėja.

Projekte save kaip multitalentą atskleidęs sunkiaatletis Ramūnas Vyšniauskas nuomonę apie finalistus išreiškė trumpai: „Auris – geras žmogus, visi čia geri žmonės! O po manęs turbūt ir vienas iš linksmiausių“, – nusijuokė R. Vyšniauskas. „Ar Tina nori laimėti? Manau, tai buvo matyti nuo pat pirmos dienos – ji tikrai labai daug dirba, į viską žiūri ypač rimtai. Manau, ji yra realiausia pretendentė nugalėti.“

„Jis... savotiškas, turi aštrų liežuvį ir aktyviai juo naudojasi, nors kartais ne visi jo humorą ir supranta“, – taip juokdamasis apie A. Liškauską atsiliepė šokėjas Dima Popovas, kartu su R. Vyšniausku iškritęs pusfinalyje. Tačiau būtent humoro jausmą pabrėžė ir pats A. Liškauskas, prabilęs apie užsimezgusią ypač šiltą draugystę su L. Mondeikate: „Pradžioje ji man atrodė kaip eilinė žvaigždė, tačiau vėliau pasakėm porą gražių žodžių vienas kitam, ir supratau, kad tai yra žmogus, kuris tikrai supranta humorą – tiek baltą, tiek juodą, visokį – ji yra faina mergina, aš esu fainas bachūras... todėl bendravimas susiklostė labai gerai“, – šypsojosi finalininkas.

Paskutinėje transliacijoje šį penktadienį į delfinariumą vėl sugrįš visi projekto dalyviai, tačiau labiausiai jaudinsis trys finalininkai – A. Liškauskas, K. Navickaitė- Tina ir L. Mondeikaitė. Nepraleiskite įspūdingiausių sezono pasirodymų ir projekto finalo tik per LRT televiziją!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)