„Nors sulaukusi tokio prodiuserių pasiūlymo pradžioje ir sudvejojau, tačiau ilgai įkalbinėti manęs nereikėjo. Tiesą sakant, viskam išmokti teturėjau 15 minučių!” – vėliau atskleidė vedėja, su delfine Glorija pademonstravusi net kelis skirtingus elementus sausumoje ir vandenyje.

„Matėsi, kad labiausiai stengeisi nesusigadinti šukuosenos“, – šmaikštavo M. Žiedas, kol išnirusi ir laiminga G. Martirosianaitė bandė atgauti kvapą. „O tu pats ten įlįsk, ir pažiūrėsim, kaip tau seksis išsaugoti savo šukuoseną“, – linksmai atkirto mergina. „Ką tik dar kartą supratau, kad projekto dalyviai iš tiesų gavo pačią didžiausią gyvenime dovaną“, – klausydama plojimų ir pagyrų iš komisijos pridūrė G. Martirosianaitė.

Kaip savo talentą vandenyje vertino pati projekto vedėja? „Sakyčiau, viskas pavyko tikrai neblogai, kadangi mano ir Glorijos duetas sulaukė net trenerio Tomo pagyrimo“, – atsakė mergina. „Delfinai – nuostabūs, jie sujaudina iki ašarų“, – pridūrė ji.

LRT televizijos žiūrovai G. Martirosianaitės pasirodymą galės išvysti penktadienį. Būtent pentkadienį paaiškės ir tai, kuriems dviem dalyviams teks atsisveikinti su projektu, o kurie trys taps laimingaisiais, keliaujančiais į didįjį finalą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)