Toks bandymas buvo viena iš užduočių azartiškoje LNK laidoje „Mano vyras gali“. Prie krupjė stalo lošiančios moterys iš karto suprato, kad tai reiškia net du nepatogius dalykus – pirma, savo svorį jos turės viešai atskleisti visai Lietuvai, o antra – užduotis turėjo atsakyti į klausimą, kiek sunkiomis jas laiko jų vyrai.

„Aš nelipsiu“, „Pasuoju, nes vyrui net neleidžiu manęs kilnoti“ – tokios frazės skambėjo prie stalo, moterims svarstant, ar pakaks drąsos toliau kovoti dėl prizo.

Iš vaisių ir daržovių sudėti Olios Vasilevičės svorį teko jos vyrui Mariui, kuris turėjo ne tik stengtis dėl prizo, bet ir savo spėjimu neįžeisti žmonos. Vis dėlto, nepaisant visų pastangų bei radistų Rolando Mackevičiaus ir Jono Nainio pagalbos, moteris liko šokiruota, kai išvydo, ką rodo svarstyklės.

Kuo baigsis žūtbūtinės poros pastangos nugalėti? Šį kartą laidoje – ypatinga kova: tarpusavyje varžysis kolegos iš tos pačios renginių organizavimo įmonės „Trys karaliai“ su antrosiomis pusėmis. Kokia yra pergalės kaina, sužinosite jau penktadienio vakarą per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)