Antros laidos rezultatai, susumavus komisijos ir TV žiūrovų balsus:

1 – Lietuvos aklųjų choras
2 – Kauno choras
3 – Šiaulių choras
4 – Jonavos choras
5 – Tauragės choras
6 – Panevėžio choras
7 – Klaipėdos choras

„Chorų karuose“ skambėjo meile alsuojantys hitai: Beno E. Kingo „Stand by Me“, „B‘avarijos“ „Noriu lėkt“, Kastyčio Kerbedžio „Mano meile, žinok“ ir daugelis kitų.

Kaip ir praeitą sekmadienį, chorų generolai galėjo laimėti auksinį balą, kuris bus pridėtas prie komisijos skiriamų balų. Generolams tereikėjo atspėti dainą, kurią užgrojo komisijos narys, muzikas, dirigentas Vytautas Lukočius.

Dėl pergalės šeštajame projekto sezone kovą pradėjo 7 chorai: Kauno „Plieninis“ choras ir jo generolai – grupė „Thundertale“, Tauragės krašto „Auksinis“ choras ir jo generolės – merginų grupė „Magnit“, Jonavos „Pavasario“ choras su generolu Arvydu Vilčinsku, Klaipėdos „Gintarinis“ choras su Edgaru Lubiu priešakyje, Panevėžio choras „Vanilinis dangus“ ir jo generolas Virgis Valuntonis, Šiaulių choras „Chameleonas“ su Laura Remeikiene ir ypatingasis septintasis choras „Feniksas“, vedamas Stano.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (107)