Kaip tik šių metų apdovanojimai „Auksiniai svogūnai 2015“ paskatino laidos rengėjus sukviesti į studiją skandalingiausius Lietuvos politikus, jų antrininkus ir humoristus, kad būtų išsiaiškinta, kuris jų labiausiai prijuokina žmones.

Žiūrovų dėmesį prikaustys politiko Viktoro Uspaskicho antrininkas, krepšinio teisėjas Gintautas Zalieckas. Jis išgarsėjo prieš kelerius metus, kai dalyvavo politikų antrininkų laidoje. Tąsyk vyras net nuėjo į teismą, kur žurnalistai laukė V. Uspaskicho.

„Žiniasklaidos atstovai puolė mane fotografuoti, filmuoti, net neįtardami, kad esu garsiojo politiko antrininkas. Pamatęs mane, pats V. Uspaskichas labai nustebo ir pripažino, kad esu labai į jį panašus. Tada juokais paklausė advokato, ar aš galėčiau vietoj jo nueiti ir į teismą“, – prisiminęs susitikimą su tikruoju Viktoru, pasakos juokdamasis antrininkas.

„Tai gal sutiktumėt ir atsėdėti už Viktorą?“ – G. Zaliecko teirausis „Ginčas be taisyklių“ vedėjas Kristupas Krivickas. „Galėčiau, jei už kiekvienus metus sumokėtų po milijoną“, – sakys krepšinio teisėjas. „Po milijoną eurų?“ – patikslins K. Krivickas. „Taip, eurų“, – juokdamasis atsakys G. Zalieckas.

Kiti laidos studijoje susirinkę politikai irgi laidys sąmojį ir nesikuklins kalbėdami apie tai, kodėl yra nuolat nominuojami „Auksiniams svogūnams“ ar parodijuojami politinės satyros laidose.

„Tas aktorius, kur vaidina Arūną Valinską, yra labai geras ir gerai parodijuoja, o štai mano vyro niekam nepavyko pamėgdžioti“, – pripažins Kristina Brazauskienė, kalbėdama apie aktorių Ramūną Šimukauską.

„Kai parodijuodavo mano vyrą Algirdą, aš labai nervindavausi, nepernešiau to chamiškumo. Algirdas mane ramindavo, o aš piktindavausi“, – prisipažins ponia Kristina.

Tuo tarpu Antanas Nedzinskas yra užtikrintas dėl savo ateities: „Aš nekreipiu dėmesio į parodijas, kai iš manęs juokiasi, juk vis vien nieko nepakeisiu. Stengiuosi viską nuleisti juokais. Bet žinau – po dvejų metų aš vėl būsiu Seime.“

Kodėl veržtis į politiką bandė Gediminas Juodeika, kaip Naglis Puteikis atsidūrė areštinėje, kokius anekdotus pasakoja Artūras Paulauskas ir kokias diagnozes veidotyros specialistė išpranašaus garsiausiems politikams? Pasirengimas „Auksiniams svogūnams 2015“ – jau šįvakar 19.30 val. TV3 laidoje „Ginčas be taisyklių“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)