Prieš pusę metų žinia, kad žurnalistė Daiva Norkienė ištekėjo už beveik dvigubai vyresnio Nepriklausomybės akto signataro Aloyzo Sakalo visuomenėje sukėlė tikrą emocijų audrą ir netgi pasipiktinimą. Daiva tuo metu apie save išgirdo begalę negražių epitetų. Daugelis iki šiol mano, kad tai buvo vedybos iš išskaičiavimo. Tačiau Daiva pasakodama jųdviejų draugystės ir meilės istoriją paneigia visus gandus dėl turtų: „Šiandien aš turtingesnė už Aloyzą ir ne todėl, kad perpompavau pinigus iš jo sąskaitos į savo.“

Garsus iliuzionistas Arvydas Stonys gali pasigirti net keturiomis santuokomis. Dabar jis laimingai vedęs jau beveik 11-a metų, tačiau iki šiol prisimena, ką reiškia būti paliktam mylimos moters. Antroji Arvydo žmona buvo cirko artistė, kuri jį paliko, kai jiedu buvo gastrolėse Libane. „Išvažiavome dviese, grįžau vienas. Kurį laiką dar tikėjausi, kad ji grįš pas mane“, - atvirai savo išgyvenimais dalinsis žinomas iliuzionistas.

Pokalbių laioje „Valanda su Rūta“ garsūs žmonės pasakojo savo meilės istorijas ir skaudžius skyrybų išgyvenimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)