Prieš ketverius metus kaituodama Vietname Gintarė patyrė itin sunkią motociklo avariją. Po jos merginai buvo stipriai sužalota pėda ir ji privalėjo atsisakyti vienos didžiausių savo aistrų - sporto su jėgos aitvarais.
Gintarė Gurevičiūtė

Į Filipinus Gintarė atvyko su tikslu vėl skrosti jūros bangas.

Merginos apsilankė kaituotojų rojumi vadinamame paplūdimyje. Itin paslaugūs kaituotojai trims žavioms lietuvaitėms nestokojo ne tik komplimentų, bet ir pagalbos.

"Šis paplūdimys, tai vienintelė vieta, kurioje negali pykti, kai tavo plaukus taršo vėjas. Kuo stipresnis vėjas – tuo visi laimingesni", - įspūdžiais dalinosi Simona.

Tačiau išvykos metu merginų džiaugsmą netikėtai aptemdė rūpesčiai - Gintarei Gurevičiūtei prireikė skubios medikų pagalbos.

"Kelionės metu Gintarei nutiko nelaimė. Reikėjo ieškoti skubios pagalbos. Su savimi neturėjome nei jokių tvarsčių, nei medikamentų. Buvom puolusios į paniką, nes sunkiai sekėsi surasti gydytoją visoje Borocay saloje", - pasakojo Silva Rindzevičiūtė.
Gintarė Gurevičiūtė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)