R. Rudokui teko svajonių jaunikiu bene visą gyvenimą tituluojamo dainininko Marijaus Mikutavičiaus vaidmuo. Ramūnas ne tik „užsiaugins“ plaukus, „užkims“, bet ir prisimins legendinę „X Faktoriaus“ laidą, kurioje teisėjaudamas Marijonas neišsirinkdamas, kurį dalyvį palikti projekte, tiesioginiame eteryje paskambino... savo mamai ir paklausė patarimo! „Šis žmogus kai daro, tai padaro ne puikiai, o genealiai“, – komplimentų aktoriui negailės K. Kazlauskaitė.

R. Marazaitė įsijaus į astrologės Palmiros Kelertienės parodiją, K. Glušajevas taps muzikantu Virgiu Stakėnu, o R. Šimukauskas uždainuos Laimučio Purvinio dainą.

A. Štukytei tekęs „sekspertės“ Mildos Bartašiūnaitės vaidmuo sukels nemažai streso. „Iš visų užduočių man ši yra sunkiausia. Ji kalba, šypsosi ir tiki tuo, ką sako. Man, kaip Aušrai, reikia truputėlį nučiuožt...“ – besiruošdama vaidmeniui prisipažino aktorė, o scenoje... garino actą.

Bene didžiausią intrigą „Pakartok!“ laidoje sukels V. Cololo. Charizmatiškam vyrui teko ekscentriškosios dainininkės Dainos Bilevičiūtės parodija. Pamatęs, kieno pavardę ištraukė, Cololo teištarė „Dainute, nepyk“.

„Aš Dainą pažįstu tokią, kokia ji yra iš tikrųjų. Visos mergos pavydi Dainai, nes ji nuostabiausia moteris. Aš ją pažįstu ir gerbiu. Tai tikra, normali, lietuvė moteris! Žinau, kad Daina žiūrės ir juoksis“, – tikins Cololo, studijoje pasirodysiantis su seksualiu rožiniu peniuaru, ir čia pat surengs įspūdingos, žiniasklaidoje pagarsėjusios D. Bilevičiūtės, su kuria galėtų konkuruoti nebent tikroji Daina, fotosesijos parodiją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)