Garsusis stilistų duetas apsilankė dizainerės Agnės Kuzmickaitės naujos kolekcijos pristatyme.

„Kęstas, ant podiumo pamatęs kuprinę, visą likusį kolekcijos pristatymo laiką kalbėjo tik apie ją. Kuprinė labai vasariška, pasiūta iš dizainerės užsakyto itališko audinio ir dekoruota jos dukters piešiniais, – pasakoja A. Jagelavičiūtė. – Apie tą kuprinę vis dar kalbėjomės ir per vakarienę. Nebeišlaikiau ir parašiau A. Kuzmickaitei, kad kuprinės mirtinai reikia – kad noriu padaryti staigmeną. Ir už valandos ji jau buvo Kęsto rankose.“

Apstulbintas draugės staigmenos K. Rimdžius pritrūko žodžių. Vidurnakčio siurprizas jį labai maloniai nustebino. „Prie kašmyrinio Kęsto palto ta kuprinė netinka, bet vasarą galės nešioti ją prie visko. Tarkime, tai buvo mano padėka jam už tai, kad sutiko dirbti kartu laidoje „Aš – stilistas!“ – sako šypsodamasi A. Jagelavičiūtė.

Agnės Kuzmickaitės kurta kuprinė

Šį sekmadienį TV3 laidoje „Aš – stilistas!“ K. Rimdžius ir A. Jagelavičiūtė dalinsis profesinėmis įžvalgomis apie drabužius, kurie vyresnio amžiaus moterį gali paversti pajuokos objektu. Šou dalyviai gaus iš Agnės pipirų už infantilius raštus, peršviečiamas palaidines ir pigią bižuteriją.

„Senjorei netinka nei burbuliukai, nei dzinguliukai. Papuošalas gali būti arba brangus, arba joks“, – tvirtins stilistė.

Pikantiškoje laidos rubrikoje „Aš – žvaigždė, aprenk mane!“ šįkart klius vienam dizaineriui, neseniai pristačiusiam savo kolekciją.

Vienintelis Lietuvoje televizijos stiliaus šou „Aš – stilistas!“ – jau šį sekmadienį, 17.55 val., per TV3.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)