Jos tema – garsiausių filmų superherojai, kuriuos ir įkūnijo projekto dalyviai.

„Gaila tik tai, kad visi pasirinkti herojai buvo ne lietuviški. Labai pasigedau, jog kas nors taptų Rūta Meilutyte, Arvydu Saboniu ar Tadu Blinda“, – apgailestavo projekto „Delfinai ir žvaigždės“ komisijos pirmininkas Vytenis Pauliukaitis.

Daugiausia žiūrovų simpatijų pelnė Supermeną įkūnijęs D. Popovas. Jis ne tik demonstravo įvairius triukus, puikiai bendravo su delfinais, bet ir išgelbėjo savo sužadėtinę, kurią užpuolė ir į baseiną įmetė R. Vyšniauskas, persikūnijęs į Betmeną.
Projektas "Delfinai ir žvaigždės"

Šis herojus taip pat demonstravo amą atimančius triukus, bet dėl to sulaukė ir komisijos pastabų. „Ramūnai, nesate vienas laibiausių projekto dalyvių, todėl po tokio salto, kurį jums padėjo atlikti delfinai, jiems galėjote atsidėkoti gausiau“, – patarė Lietuvos jūrų muziejaus vyriausiasis veterinarijos gydytojas Žilvinas Kleiva, kuris yra vienas projekto komisijos narių.

Choreografas Aurelijus Liškauskas pasirinko Zoro personažą. „Todėl, kad esu labai labai labai kietas“, – savo pasirinkimą komentavo A. Liškauskas ir savo jėgą, sumanumą, ištvermę įrodė baseine.

Liepa Mondeikaitė tapo kapų plėšike Lara Kroft, Ingrida Kazlauskaitė – Audra iš „Iksmenų“, o Kristina Navickaitė-Tina – Moterimi Kate, kuri nepaliko abejingų.

Projektas „Delfinai ir žvaigždės“ toks populiarus, jog į Lietuvos jūrų muziejaus delfinariumą nebetelpa visi žmonės, kurie nori pasižiūrėti pasirodymus.

Šeštadienį keleiviams, keltu besikeliantiems į delfinariumą, buvo pranešta, jog bilietų į tos dienos pasirodymą jau nebėra.

Tačiau žmonės vis tiek skubėjo prie kasų, kad nusipirktų bilietus į pasirodymą, kuris vyks sekmadienį nuo 15 val.

„Geriausiai yra nelaukti paskutinės minutės, o į Smiltynę persikelti keltu, iš Klaipėdos išplaukiančiu 13 val. Tada galima ramiai ateiti iki delfinariumo, spėti nusipirkti bilietus ir patekti į pasirodymą“, – patarė Lietuvos jūrų muziejaus Ryšių su visuomene skyriaus vedėja Nika Puteikienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)