Lemiamoje kovoje susitiko aktorius Andrius Žiurauskas, rašytojas Juozas Erlickas, jo dukra Radvilė Erlickaitė, šokėjas Marius Gaižauskas, didžėjus Sezzy, daugkartinis Tailando bokso ir bušido turnyrų nugalėtojas Remigijus Morkevičius ir modelis Jolanta Leonavičiūtė.

Superfinale dalyviai demonstravo savo geriausius šuolius. Juos vertino komisija, žiūrovai telefonu ir internetu. Susumavus rezultatus, 3 dalyviai, užėmę paskutines vietas, baigė kovą projekte. 4 stipriausi pateko į superfinalo paskutinį, lemiamą, etapą.

Į antrąją superfinalo dalį, susumavus komisijos ir žiūrovų balsus, pateko R. Morkevičius, R. Erlickaitė, J. Erlickas ir J. Leonavičiūtė. M. Gaižauskui, A. Žiurauskui ir Sezzy perkopti barjero nepavyko.

Balsavimas telefonu ir internetu buvo pradėtas iš naujo. Teisėjai savo balso nebeturėjo – kas laimėjo „Šuolio“ projektą, sprendė tik žiūrovai. Lemiamame superfinalo etape dalyviai atliko dar po 2 šuolius. TV3 žiūrovai išvydo šuolius su dalyvių porininkais – profesionalais, draugais, žymiais žmonėmis ar artimaisiais. Antrojo šuolio rūšį dalyviai pasirinko patys.

Susumavus balsavimo telefonu ir balsavimo internetu rezultatus buvo paskelbti 3 prizininkai. Prizinis „Šuolio“ fondas – 15 000 eurų.

Gražuolė J. Leonavičiūtė liko ketvirta. Trečiosios vietos laimėtojo laurai ir 2 tūkst. eurų prizas atiteko rašytojui J. Erlickui,  antrąja vieta džiaugiasi R. Erlickaitė. Jai įteiktas 3 tūkst. eurų čekis. „Šuolio“ čempiono titulas šiemet atiteko Remigijui Morkevičiui.

Superfinalo akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (516)