„Šįkart pasirinkome atlikti tradicinį žydų vestuvinį šokį su buteliais – jį šokame ir savo spektaklyje „Smuikininkas ant stogo“ Klaipėdos valstybiniame muzikiniame teatre. Pats šokis yra tikrai labai sunkus – man talkino treneris Marius Bagdonavičius, kuris žingsnelius delfinariume repetuodavo kasdien. Kiti treneriai juokėsi, kad ir patys viską išmoko vien stebėdami jį“, – nusijuokė A. Liškaukas.

Tačiau kuo šis šokis nepatiko Glorijai? „Glorija labai jautriai reagavo į butelius, kuriuos šokdami turėjome išlaikyti ant arba virš galvos“, – paaiškino A. Liškauskas. „Treniruočių metu, vos juos išvydusi, ji iškart plaukdavo šalin – tai tik dar kartą įrodo, kokie delfinai yra jautrūs, ir kaip juos atstumia bet kas, kas gali atrodyti panašiai į ginklą, nors mūsų arbata pripildyti buteliai ir buvo plastmasiniai“, – pridūrė choreografas.

Ar A. Liškauskui pavyko sklandžiai įgyvendinti savo pasirodymą, LRT televizijos žiūrovai galės pamatyti jau šį penktadienį, 18.45. Kiti renginio dalyviai atliks ne ką mažiau įspūdingus šokius, pristatančius vis kitą šalį arba tautybę, o sunkiaatletis Ramūnas Vyšniauskas pateiks tokį siurprizą, už kurį ovacijų susilaukė dar nė nepradėjęs pasirodymo.

Jau šį šeštadienį ir sekmadienį visi gerbėjai kviečiami savo favoritus gyvai palaikyti pačiame Klaipėdos delfinariume – čia žiūrovų ovacijos virsta dalyviams labai reikalingais taškais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)