Vieną pagrindinių vaidmenų – Brigitos vaidmenį – „Puolusių angelų mieste“ atliekanti aktorė ir dainininkė Aistė Lasytė sako, kad sutiko vaidinti sudominta naujojo televizijos filmo formato ir idėjos. „Davė darbo, tad pamaniau, kad būtų įdomu čia padirbėti, ko nors paieškoti, pagalvoti“, – sako šypsodamasi ji.

Aistės įkūnijamas personažas – jauna moteris Brigita – yra nuolatos ujama savo sutuoktinio, dirbanti nemėgstamą darbą ir niekaip negalinti pamiršti savo svajonių. Slapčiausias jos troškimas – atsiduoti muzikai ir būti dainininke. „Mano personažas beveik gali būti apibūdinamas vienu žodžiu – Pelenė“, – sako šypsodamasi aktorė. – Pradžioje daug ašarų, valymo darbų, ir štai vieną gražią dieną ji atsiduria scenoje.“

A. Lasytė vaidinti „Puolusių angelų mieste“ pakviesta neatsitiktinai – dainuojančios Brigitos personažą kurianti aktorė privalėjo turėti puikius vokalinius duomenis. Nors Aistė yra baigusi aktorinio meistriškumo studijas, dainavimas nuo jos tiesiog neatsiejamas. Aistė yra visiems žinoma kaip muzikos grupės „Liūdni slibinai“ vokalistė, ji jau spėjo laimėti ir viename muzikiniame projekte.

Aistė Lasytė

Televizijos filmas „Puolusių angelų miestas“ – aštraus siužeto drama, kurioje atsiskleidžia kova dėl įtakos ne tik šeimoje, bet ir valdžios struktūrose. Čia plėtosis vieno miesto skirtingiems sluoksniams priklausančių žmonių istorijos. Miesto meras, valdinga jo žmona, svarbus verslininkas, svajoklė padavėja, nusikalstamo pasaulio šulas, įtakinga portalo redaktorė – tai keli pagrindiniai „Puolusių angelų miesto“ herojai, kurių gyvenimai netikėtai susipins.

Žiūrovai išvys ryškiausius Lietuvos kino ir teatro aktorius: Moniką Vaičiulytę, Agnę Šataitę, Nataliją Janičkiną, Kęstutį Jakštą, Šarūną Banevičių. O Alvydas Šlepikas, filme įkūnijantis miesto merą, čia yra ne tik aktorius, bet ir režisierius.

„Puolusių angelų miestas“ išsiskiria itin aukšta kokybe – filmavimams naudojama naujausia kino ir televizijos technika, garso takelį sukūrė bene garsiausias šalies muzikos kūrėjas Leonas Somovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)