Projekte dalyvauja dvi skirtingų kartų kompozitorių komandos. Praeityje ar specialiai projektui jų sukurtas dainas atlieka kaskart vis kiti žinomi atlikėjai. 

Antradienį vyko pirmosios „Dainų daina“ laidos filmavimas. Projekte senuosius šlagerius ir naujus hitus atliko visas būrys žinomų dainininkų: Karina Krysko, „Man-go“, Evelina Sašenko, Marius Jampolskis, Ieva Prudnikovaitė, „69 danguje“, Igoris Kofas, Deivis, „Bavarija“, „Džimba“ ir kiti.

Pirmoji vakaro dvikova, kurioje susikovė legendinis Algimantas Raudonikis ir jaunasis muzikos kūrėjas Laimonas Žiulpa.

A. Raudonikio dainą „Skinsiu raudoną rožę“, kurią kompozitorius 1967 metais parašė žmonai pirmųjų gyvenimo kartu metinių proga, šį kūrinį atliko Romas Bubnelis ir Valdemaras Frankonis.

„Labai įdomu, ar Zvonkus sugebėtų savo žmonai sukurti dainą metinių proga ne už pinigus?“ - juokavo jaunuosius kompozitorius atstovaujančios komisijos narys Stano.

Jam antrinusi laidos vedėja B. Tiškevič-Hasanova pasitikslino: „Kuriai žmonai ir kokių metinių proga?“

Antroje dvikovoje skambėjo Mikalojaus Noviko kūrinys „Putinai“, kurią atliko Violeta Tarasovienė, Karina Krysko-Skambinė ir Evelina Sašenko ir Devydo Zvonkaus sukurta „Mes Čia“, kurią dainavo grupė „B'Avarija“.

Laidoje taip pat skambėjo kūrinys „Tai netiesa“, kurį atliko Marius Jampolskis ir Ieva Prudnikovaitė, „Aš širdyje labai myliu savo mamą“, kurią užtraukė „Džimbos“ vaikai, Nedos Malūnavičiūtės ir Olego Ditkovskio atlikta „Į tave“, Mios sudainuotas „Pranešimas“, „Pirmosios gėlės“, kurią dainavo Igoris Kofas, „69 danguje“ sudainuota „Gyvenu“, „Kas atsakys“, kurią dainavo Paulius Bagdonavičius ir Deivio patriotiškai atlikta „Lietuva“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)