Sporto mums niekada nebus per daug, – sako šypsodamasi laidos vedėja, praskleisdama artimiausių laidų užkulisius. – Apie sveiką mitybą ir aktyvų gyvenimo būdą šeštadienio rytais pasakosime dukart ilgiau – ištisą valandą. Savaitgalis yra pats tinkamiausias metas aktyviau pajudėti po sėslios darbo savaitės, tad pamatę mūsų laidą žiūrovai galės iškart viską išbandyti patys.“

Naujo formato laidos pavadinimas irgi atitinkamai pailgėjo – „Mitybos ir sporto balansas“. Dabar jis dar tiksliau atspindės šio sveikatingumo projekto idėją bei tikslus.

Drauge su pavasario atėjimu atsinaujinanti laida žiūrovus prie televizorių ekranų kvies šeštadieniais 10.00 val. iki pat vasaros pradžios.

V. Musvydaitė jau nekantrauja toliau mėginti vis naujas sporto šakas. Šiuo metu ji skaičiuoja išmėginusi jų jau apie 60, bet tai – dar ne pabaiga. „Mitybos ir sporto balanso“ kūrybinė grupė lieka ištikima idėjai ne vien treniruotis, bet kartu ir deginti kalorijas, suvartotas prie pietų stalo su laidos svečiais. Taigi žiūrovai sužinos, kuri iš jų mėgstamų sporto šakų yra tinkamiausia siekiant padailinti kūno linijas prieš nenumaldomai artėjantį šiltąjį metų sezoną.

„Džiaugiuosi, kad daug žiūrovų simpatijų pelniusi laida „Sportuok su mumis“ niekur nedingsta, grįžta su dar didesniu teigiamų emocijų užtaisu. Šeštajam sezonui norėjome atsinaujinti, tad nutarėme senesnį projektą integruoti į dabartinę laidą. Esu tikra, kad tai leis dar didesnį būrį žmonių užkrėsti tuo teigiamu fizinio aktyvumo ir sveikos mitybos virusu. Juk visi norime jaustis žvaliau, būti energingesni. Būtinai atskubėsime į pagalbą visiems, siekiantiems šių tikslų“, – žada V. Musvydaitė.

Viena iš laidos naujienų – asmeninių trenerių rubrika. Čia įvairių sporto šakų profesionalai pristatys savo vedamas treniruotes, stengsis sudominti žiūrovus. Sveikos mitybos specialistai duos patarimų bei receptų, kaip patiems pasigaminti sveikų valgių. Daugelis žino, kad majonezas ir traškučiai – tai riebalų šaltiniai, kurių vertėtų vengti. Nebent tai būtų namų gamybos produktai, kokius „Mitybos ir sporto balansas“ išmokys ruošti jau artimiausioje laidoje.

Į pagalbą V. Musvydaitei stos kulinarijos šefas Gianas Luca Demarco, buvęs biatlonininkas: „Žinoma, aš mėgstu gaminti itališkus valgius, bet jie ne itin sveikuoliški. Bus labai smagu paruošti kitokių valgių, kurie turėtų pavykti ne tik sveiki, bet ir skanūs.“

Gianui Lucai talkins ir apie sveikos mitybos naudą žmogaus organizmui pasakos nuolatinis laidos konsultantas Artūras Sujeta. Lietuvos sporto universiteto mitybos specialistas nepraleis progos kaskart įsibrauti į pašnekovų šaldytuvus ir sukritikuoti jų turinį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)